Uroš Borzaš i Nemanja Ilić (©Reuters)
Uroš Borzaš i Nemanja Ilić (©Reuters)

Radivojević u timu, Vejin i Vanja Ilić na tribinama

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.01.24. | 16:53

U 16 se vraćaju najmlađi Miloš Kos i Uroš Kojadinović

(od izveštača Mozzart Sporta iz Minhena)

Dobra vesta za Srbiju pred duel sa Crnom Gorom danas (18.00). Prvo desno krilo reprezentacije Srbije, Bogdan Radivojević, oporavilo se posle virusa, pa će biti u timu u poslednjem meču prve runde Evropskog prvenstva. Videćemo, da li i poslednjeg za Orlove na šampionatu.

Izabrane vesti

Rukometaš Eurofarm Pelistera je igrao samo minut protiv Mađarske u drugom kolu, zamenio je na minut Vukašina Vorkapića koji je bio isključen. Pred sam meč je povraćao, pa nije mogao da igra više. Umesto njega je dobar posao odradio vihorno krilo Vojvodine Vorkapić.

U prvih 16 se vraćaju najmlađi Miloš Kos i Uroš Kojadinović. Ovog puta mesta nije bilo za levo krilo Vanju Ilića i desnog beka Predraga Vejina.

Na levom krilu je samo kapiten Nemanja Ilić, dok će poziciju desnog beka da pokrivaju Orbović i Kojadinović.

Selektor Toni Đerone nije odustao od strategije da u tima ima dvojicu rukometaša isključivo pokrivaju defanzivne zadatke, Miljana Pušicu i Iliju Abutovića.

Sat i 15 minuta pre početka meča, predstavnici sedme sile su evakuisani iz Medija centra zbog manjeg požara u podrumu. Oglasile su se sirene i čuveno "Ahtung, ahtung. Ništa strašno...



tagovi

EHF EURO 2024ep u rukometuRukometni EURO 2024Toni ĐeronaRukometna reprezentacija Srbijerukometna reprezentacija crne gore

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara