Komentari na vest

Rukometna bomba u najavi: Braća Njokas ponuđena Zvezdi

D

DelijeBG

pre oko 2 godine

Rukometas Malo starije generacije znaju kako se pratila Zvezda i da mi Delije se mnogo dobro razumemo u rukomet i. VOleli smo da idemo da ga pratimo Zvezda-Teka u pioniru Zvezda-Ska(Minsk) uPozarevvu jel smo bili kaznjeni kad su Delije upale u teren i prekinule utakmicu na kratko.. i mnogo drugih, Delije su nekad vise volele rukomet nego kosarku i jedva cekale derbije sa Partizanom na banjici gde je bilo uvek napeto na ivici incidenta
S

Strah

pre oko 2 godine

Secamo se svi koji smo bili koliko ste puta dobili po tamburi na rukometu. 😉 Pozdravite vasu mamu
9

91

pre oko 2 godine

Skrbic, bio sa mojim caletom u vojsci, imao samo reci hvale za njega kaze da je kul lik i zvezdas do koske.
М

Митт

pre oko 2 godine

Двадесет и кусур година навијам за Звезду, али 99% је пратим у фудбалу и кошарку. Рукомет и ватерполо гледам на нивоу репрезентације. Кад кад погледам клупске мечеве, али то се може избројити на прсте једне руке.
7

777

pre oko 2 godine

Pravi Delija ja mislim da 80% voli fudbal 15% basket i ostalih 5% idu na ostale sportove. Jednostavno fudbal nam je skoro sve govorim o okorelim Zvezdasima...
I

Ironija

pre oko 2 godine

Grobari stežite kaiš, naredne su investicije u stoni tenis, finski bejzbol i odbojci na pesku. Jer tako smo u mogućnosti.
K

KND BND

pre oko 2 godine

Bravo Zvezdo! Vraća se gigant na svoje mesto!
B

Beda

pre oko 2 godine

Nismo sumnjali da ce posle hokeja, vaterpola, odbojke,naravno kosarke i fudbala, doci na red rukomet. Svuda je isti sistem, prvo unisti Partizan i onda daj Zvezdi sve da bi se u Srbiji zivelo bolje i da bi bili srecni najveci navijaci. Toga nema nigde na svetu.
3

31111

pre oko 2 godine

Mislis u vaterpolu sto ste dobili za dzabe Banjicu i obrisan dug od 6 miliona pa ste doveli 10 igraca
M

Mитт

pre oko 2 godine

Деценијама је уништавана Звезда и пљачкана, па сте о томе ћутали.
m

mikan_zec

pre oko 2 godine

Zato na svakom drugom mecu ima jedan Predrag koji ulece i samara sudije. Toga ima svugdje na svjetu. Avangardno nema sta. Ali o vama je vec sve napisano i sve vec receno, ne mozete iznenaditi.
C

Chacarita

pre oko 2 godine

Dovodjenje brace Niokas bi bilo cisto bacanje para. Raspitajte se kakav su utisak ostavili u Makedoniji. Dosli u Metalurg, za tepsiju ribe vise preko noci promenili odluku i otisli u Vardar a tamo dokazali da su istroseni, spori, matori i sebicni. Ovo bi bio potez bez ikakve logike.
S

Sokobanja Zvezdin grad

pre oko 2 godine

Hajde da se podignemo i u rukometu...
G

Gost iz Draznja

pre oko 2 godine

Čekaju se grobari sa pitanjem odakle pare haha
P

Perinco

pre oko 2 godine

Ma znamo!!!Ista prica kao i u Fudbalu,kosRci,vaterpolu...