Komentari na vest

Sablasna Banjica: U Srbiji nema kluba sa većom disproporcijom između uslova i uspeha od Partizana (FOTO)

2

22 dec.

pre oko 2 meseca

Na taj bazen smo isli petkom kao deca da se rekreativno kupamo. Kakva su to vremena bila, kad smo jedva cekali da se "brčnemo" malo u bazenu a ne retko odigramo partiju stonog tenisa. Ukoliko bi nam dzeparac roditelja dozvoljavao. Flipere smo samo razgledali jer to je bio luksuz. Eventualno zeton ili 2 plafon. I to ponekad. Dodjes kuci sav srecan. Iako je i tad bazen bio u stanju blagog raspada (voda hladna, grejanje tanko...), bio nam je praznik. Leti otvoreni isto ali to je totalno drugaciji dozivljaj. Nije isto. Trolom 41 ili nekada davno autobus 42 sto se spustao iza VMA do stanice. Lepa vremena, davno prosla.
w

werwe

pre 6 meseci

Dobili su ga za dzabe neka ga placaju sada.
B

Bez privilegija

pre 6 meseci

Svakom klubu isto. Ako nemamo za dug i treba da se ugasimo
L

Lektor

pre 6 meseci

Ti Grobar nisi jer bi znao zasto imamo te privilegije da jesi.
s

senseimaster

pre 6 meseci

Molio bih nekog da mi malo pojasni neke stvari,tekst počinje tako što se kaže da je partizan predao bazen opštini,da ga opština sredi i da ga oni koriste narednih 50 godina ,pitanje je na isnovu čega imaju pravo na to (evo ja bih da predam svoj auto opštini,verujte u boljem je stanju od bazena,malo da ga zategnu i ja da ga dobijem na korišćenje i vozim narednih 10-ak godina) i drugo pitanje glasi,ako su ga sada predali (mada mi nije jasno odakle njima bazen u vlasništvu,jesu li ga oni izgradili ili su ga dobili od nekog i ako jesu od koga i zašto i drugi klubovi nisu dobili po jedan bazen),jel to znači da su oni upravljali sa njim i doveli ga u ovakvo stanje a sada drugi neko treba da ga rekonstruiše i gle čuda opet njima da na korišćenje 50 godina.Fascinantno....a što se tiče vaše istorije ona počiva na otimanju igrača od drugih klubova a ne na vašoj školi,to najbolje zna Vojvodina.....pa zbog vas je i jedan Filip interesu srpskog sporta uopšte.Filipović pauzirao godinu dana,samo vi nemojte o interesu srpskog vaterpola i
ш

шуми

pre 6 meseci

трагично је да базен на Бањици не ради за све грађане Београда ,не види какве то везе има са партизаном???.Да га можда нису направили или су навикли све да отимају као стадион јна или сада арену.То је наша Бањица и трагично је да не могу да је користим преко зиме Шапићууууу гангулоооо
@

@@@@

pre 6 meseci

Bitno je da je "vaš" stadion.
b

bukile

pre 6 meseci

Bazen je star tacno 50 god. Otvoren je 1973 god.i od tada ništa nije ulagano u njega.Kada se sve raspalo i dotrajalo partizan prepusta opštini Vozdovac da rukovodi bazenom.Rekonstrukcija bazena je najavljena sl. god.a Šapic im je obezbedio da koriste besplatno bazen u Obrenovcu i 11.april.Pitanje je zašto partizanu sve za dž...zašto ne nekim drugim klubovima ?

AS

pre 6 meseci

A moje pitanje je ko placa termine tim drugim klubovima ako njima nije besplatno neko to mora da finansira a izvori nisu sigurno od prodaje karata znaci ima tu nekih sponzora narocito Novi Beograd koji ima sve uslove.
Z

Zagor- Sablasna noć

pre 6 meseci

Autor je ljubitelj Zagora 🙂
G

Gostza

pre 6 meseci

To je zato sto se guze neki da budu kalif mesto kalifa, ali im ne ide, iako ih guraju, iako im guraju, dzabe. Niti rezultata niti koristi za srpski vaterpolo. Reprezentacija stagnira i u laganom je padu.
D

DrvoMama

pre 6 meseci

Docice kraj i ovoj vlasti a onda kuca casti
U

Ujka Zitko

pre 6 meseci

Postari strajkuju,medicinsko osoblje isto sada krenuli u strajk.Omladina pobegla na zapad,a mi se cudimo sto je jedan bazen propao.I sta kaze predizborna kampanja: Srbija ne sme da stane? Srbija je odavno zaspala!🤫🤫🤫🤫
V

Veštački

pre 6 meseci

Ko je decenijama stvarao igrače koji su donosili trofeje i zlatne medalje, a ko preko noći odjednom sastavio tim za osvajanje LŠ?
P

PAMĆENJE

pre 6 meseci

Setite se i ovoga kad budete glasali.
D

Da znas da ima

pre 6 meseci

Da se sjetimo kada budemo glasali.Kada je Zvezda mogla u cetvrtu ligu sto onda ne može i Partizan.Becej bio prvak Evrope pa je ugašen.Po cemu to da Partizan mora da ima privilegije.Daj im u kosarci 30 mil eura,daj im u fudbalu za UEFA licencu i plati im dugove prema igracima i zaposlenima,plati im dug za struju.Daj im u rukometu i odbojci da se ne ugase.Vaterpolo klubu platili im dug od 6mil eura dobili bazen na koriscenje bez ikakvih obaveza.Pa dokle vise da vam se daje u sve klubove.
G

Gost Pera Trta

pre 6 meseci

Imam platu 950 eura kao bravar-varioc ako radim vikendom dodje i do 1280 pa sta misliš za koga cu da glasam.Ima da me boli uvo za Zvezdu i Partizan.

@Da znas da ima |

pre 6 meseci

Kako objasniti nije bas relevantni pokazatelj ali da probam moze li PSG biti kao Real Madrid ili neki klub koji se preko noci za par godina po osnivanju popeo do krova Evrope a do tada nije postojao ili bio bez ikakve tradicije. Kako se moze to izjednaciti sa jednim od najtrofejnijih klubova na svetu ono sto je Real Madrid u fudbalu i kosarci to je bio Partizan u vaterpolu.
T

Toto-ko-tunjo

pre 6 meseci

Jadan mali, uništavan na svakom koraku... 🥺
@

@@@@

pre 6 meseci

Hvala DON KORLEONE što ste upropastili 7og prvaka Evrope. Nadam se da vam je sujeta zadovoljena.
N

Nenad1246

pre 6 meseci

Sve džaba dobili upropastili sami i sad im neko drugi kriv. Pa kolko bi vi sa vam se trpa? Daj za vartepolo, daj za košarku kažu fale još tri igrača, daj za licence, daj sa Saldanju, daj za ovo daj za ono... možete li išta sami?
@

@@@@

pre 6 meseci

@Nenad1246 Može li tvoj klub išta sam od 45te?
K

Katanac.

pre 6 meseci

Znaci svi mogu da se ugase iako su bili prvaci Evrope poput Beceja a vas novinare to ne dotice u opste da ni jedan jedini tekst niste posvetili tome nikada,ali zato kad se gasi vase drzavno mezimce koje sponzorisete u kosarci sa milionima evra, e onda plakanje i spinovanje kako je to toboze "katastrofa" i slicno,licemerni ste za medalju fuuj....
@

@@@@

pre 6 meseci

Šta je sporno sa Bečejem? Znaš li kako su postali prvaci Evrope? Ko je finansirao? Kako su propali?
S

Sf

pre 6 meseci

Obavezujuće je i da se plati državi porez od 7 miliona evra. I da se plati za 40 godina besplatnog korićšćenja bazena i ubiranje para od izdavanja lokala dok drugi klubovi nisu imali gde da igraju. Tada nisu plakali za tudjom sudbinom licemeri. Eeeej na 50 godina dobili. Znači ceo vek džabe, sve na mufte. Nije mi ih žao. Urnisali su taj bazen neodržavanjem dok su gazdovali bahato njime. Nit stida nit obraza.
f

fuzija laktasi

pre 6 meseci

@sf... Tako je pravo u centar!👌
К

Куре на специјали

pre 6 meseci

Ко је платио ваш дуг од шеснаест милиона евра у кошарци? Ко је платио дуг државној Агро банци? Од чијих пара се правио ваш стадион? Коју српску област је "усрећио" Небојша Човић? Где се школовао Звездан Терзић? Над којим спортским објектом лебде духови? Од чијих пара сте склопили екипу за Евро титулу у ватерполу?
d

driver 8

pre 6 meseci

Gde je ovde umesto plaćene kuknjave istraživačko novinarstvo koje će da konačno otkrije koje su to legende našeg vaterpola ukanalile bazen na Banjici? Lako je da dok su u klubu deliš sebi pare od bazena i ništa ne ulažeš u njega. Naravno da će ovako lepo da izgleda. Tako je to kada se vaterpolisti domaćinski ponašaju. Bio je jednom i VK Bečej, prvak Evrope, lep bazen pored Tise. Sada je bazen tek malo bolji od ovog na Banjici, a kluba nema. Normalno je to.
s

sostar

pre 6 meseci

Šoštar
N

Nenad1246

pre 6 meseci

Da strašno. Dato im sve džaba decenijama i to su uspeli da upropaste.
D

Dozier

pre 6 meseci

Kad se setim šta su sve Zvezdi podmetali
h

halo

pre 6 meseci

Jadni vi, samo ste 50 godina bili jedini klub u Srbiji sa džabe bazenom, aj džabe, nego što ste još imali i petlju vi da naplaćujete drugima da ga koriste.
S

Sf

pre 6 meseci

I plus su ubirali novac od zakupa lokala u SC BANJICA. BAHATO I BEZOBRAZNO ZATO JE SADA UNIŠTEN BAZEN.
t

titoista

pre 6 meseci

Za vreme tita?
V

VK Bečej

pre 6 meseci

I mi hoćemo sve isto
2

24.232

pre 6 meseci

Nema sta... veliki problem. Pre svega sto je Sostar kad bilo para lapao, kad je bilo za sve i uslove i ulaganje. A onda sto se npr. ulaze u nogometnu sekciju i agregat. Nego kakve uslove ima VK Becej bivsi sampion Evrope?
O

On, ono i ona

pre 6 meseci

Kako je Becej formirao taj svoj sampionski tim? I gde je Becej bio u staroj Jugoslaviji? Tek pre cetrdeset godina udjose u Prvu ligu SFRJ po prvi put! E, dusebriznici moji.
А

Арсеније Арсић

pre 6 meseci

Му-зу државу на све начине, отимају, присвајају и увек им мало. Добили стадион од војске, базене на Бањици, тренинг дворану за одбојкаше, кошаркаши добили арену на дођем ти, о силним милионима не треба ни трошити речи и увек им мало и траже још и хоће још, дај дај само дај, увек им мало. А са друге стране глуме неку опозицију, борце против режима и слично
s

svasta deca pisu

pre 6 meseci

Odakle vama stadion? Gde nam je obecana trenazna hala,za kosarku. Obecana 2011. Ko je prisvojio titu iz 46-e? Ko krade pehar u kosarci? Ko je osvojio titulu prvaka Evrope u vaterpolu? Da niste mozda vi?
п

па ево...

pre 6 meseci

...стадион смо сами направили, питај било ког старца. Титула из 1946. је освојена на терену. Звезда је освојила Лигу шампиона у ватерполу. Једино не знам ко вам је обећао халу.
O

On, ono i ona

pre 6 meseci

2010. nam je obecana hala za trening u kosarci.
I

Istina, samo istina i nista osim istine

pre 6 meseci

Niste sami izgradili, vi ste finansirali tek mozda desetinu stadiona, pusti tu vasu agresivnu i napornu propagandu. Niste vi osvojili titulu prvaka drzave vec ste bili prvi na jednom kvalifikacionom turniru za podrucje uze Srbije. Nije zvezda osvojila LS u vaterpolu, to nije izvorni klub.

Vkp

pre 6 meseci

Ma Dzaja je licno pravio stadion svaku ciglu nemojte da se zafrkavamo,sto se ostalog tice sada ste i vi usli u Arenu iako je pricano da necete jer se ne isplati. Igrali ste ranije u Pioniru imate i Zeleznik tamo ste bili domacini kada je drugi klub nosio ime vaseg kluba. A vaterpolo tek posebna prica ali niste jedini koji su bez istorije ugaseni pa ponovo ozivljeni i podignuti do vrha sa bivsim igracima Partizana.
G

Gostgost

pre 6 meseci

Mukice... Dosta su krali!
D

Dozier

pre 6 meseci

Od toliko reka i jezera vi našli u bazenu da trenirate
B

Bar-Bari-Marinkova bara

pre 6 meseci

Bolje i u reci ili jezeru nego u bari ili mocvari kao vi Hahaha
A

Asad

pre 6 meseci

Evo samo što suzu nisam pustio.
M

Mile led

pre 6 meseci

Botovi iz železnika na 3,2,1
G

Gostivar

pre 6 meseci

A zasto bi vas poreski obveznici Srbije godinama subvencionirali? Zbog silnog gvozdja u vitrini? Vas sport je nerentabilan, bavite se necim drugim. Nikola Jokic se presaltovao sa vaterpola na basket i vidi ga sad, mlati milione i ne zicka za toplu vodu.
К

Куре на специјали

pre 6 meseci

Никола Јокић никад није играо ватерополо. Додуше, ни ви нисте имали обичај да се купате док Чеда Јовановић није дао фиделинкине паре за вашу Евро титулу. То што је ВК Партизан урадио за спорт у Србији, ви можете само да сањате. Трофејнији је од целог вашег спортског друштва, а о медаљама које су спортисти тог великана донели нашој земљи са највећих такмичења ви можете само да сањате.
b

bgcz

pre 6 meseci

pa sve pumpali u vas. Jedne sezone dali nama pare i odmah vam to problem.
К

Куре на специјали

pre 6 meseci

@bgcz Не, апсолутно није проблем што су вам дали паре, већ што за те паре нисте створили систем и почели избацивати младе ватерполисте са којима би, данас, сутра, за коју годину, поновили тај резултат, а и репрезентација, а самим тим и држава, имала неку корист. Не, вама је Чеда дао паре, ви покупили репрезентацију Србије и били прваци Европе. На страну што је из тог тима десет ватерполиста плус тренер поникло у Партизану. У ствари, такви сте у сваком спорту. У кошарци владате десет година, број врхунских или бар солидних кошаркаша створених у вашој екипи је нула. У фудбалу, ког год талента узмете, упропастите га до непрепознатљивости (Митровић, Лучић, Кабић...). Корист за репрезентацију никаква, за Црвену Звезду ни толика. Чак и у одбојци, у оној чувеној репрезентацији која је узела олимпијско злато у првих шест плус либеро, било је пет одбојкаша пониклих у Војводини, два из Партизана и ни један код вас Размислите зашто је тако.

Samo Partizan

pre 6 meseci

Odlicno objasnjeno da nije prokletih para nista ne bi bili sada ni u fudbalu od njih ni u kosarci bar u ovoj eri. Kakav sistem samo na mahove su imali neki sistem neke talente koji su uglavno sami razjurili, i kad su ih imali dosta slabo su sta koristili. Koliko ih je proslo kroz Zvezdu i FMP koliko juniora koji su obecavali i mogli biti nosioci reprezentacije ali svi su skoro potroseni a Partizan optuzivan da je neke otimao zato sto je znao kako se radi sa klincima imao je sistem i struku.
g

gasi vkp

pre 6 meseci

Bas sreta. GASI BRE
P

Popce

pre 6 meseci

A to što ste plivačima 11. aprila uzeli termine, to čutite?
N

NoName 1

pre 6 meseci

Kako vas više nije sramota? Decenijama ste JEDINI KLUB U SRBIJI kome je poklonjen bazen sa svim propratnim sadržajima u maltene elitnom delu grada, dok su svi ostali morali vama da plaćaju termine. I imate obraza da pričate o DISPROPRIJACIJI??? SRAM VAS BILO.
A

A sada?

pre 6 meseci

Dok je Partizan stvarao reprezentativce Srbija je bila velesila. I posle toga dok se nisu oprostili igrači ponikli u Partizanu.
k

kimmi

pre 6 meseci

koji su to trenutni uspjesi partizana? zadnji put kad su imali sampionsku ekipu imali su odlicne uslove i veliki budzet...
O

On, ono i ona

pre 6 meseci

Gnusna laz.
z

zvezda beograd SRBIJA

pre 6 meseci

koliko god "avangarda" kukala, nikada nisu bili u stanju kao KK i FK Crvena Zvezda !!! Voleo bih da im grad ili drzava pomognu, jer mi se ne hranimo tudjom nesrecom !!!
G

Gost3556

pre 6 meseci

Steta sto nece da mi puste komentar.ALO pa vas poslednjih 10 godina zna se ko gura.Kad sam cuo da su platili za redizajn loga ptt pitam se kako se tek vama guraju pare rak ovog drustva.17 DECEMBAR izadji protiv tiranije u drzavi i sportu
@

@Gost3556

pre 6 meseci

Nikada vam na dresu nije pisalo 3324 za spas kluba. Kada je Stanoje pevao u svlacionici Kurva umire, kurva se gasi. I sami ste verovali da je gotovo sa nama. E tek kada dodjete na taj nivo imate pravo da se javite.
D

Djape45

pre 6 meseci

Ubi ih aparthejd