Komentari na vest

Šampion i večiti gubitnik u borbi za zlato: Italija napada svetski rekord, Španija bi da skine prokletstvo

M

Mynx

pre gotovo 2 godine

Opet oni bre Di Fulvio veteran Di Fulvio veteran 😄,vi ocigledno mesate Di Fulvija i Filjolija koji ga nema na ovom prvenstvu i otisao je u reprezentativnu penziju.... Spanci jaci i favoriti ako ovde ne uzmu zlato posto nema ni nas ni Madjara s ovom generacijom vise nema nikad zlata....Italijani nisu za bacanje govori vam to sto njihovi igraci su vecina iz Pro reka i Brese a oni imaju odlicne rezultate u Ls i ove i prosle godine ali Spanija je jednostavno jaca mora ovo da uzme....
V

Vaterpolo

pre gotovo 2 godine

Spanci su odigrali dobar turnir igraju stvarno dobru odbranu.Golman im je sigurno medju najboljima na svijetu.Protiv Hrvata su pokazali odlicnu igru. Bilo je nekih problema protiv Crnogoraca ali i njih su sveli na samo sest golova i vodili su cijelu utaimicu.Italijani dobri sigurno da ce biti opasni i na ep imaju dobar tim protiv Madjara su pokazali snagu a protiv Grcke odigrali solidno.Bice dobro finale i mislim da su Spanci do sada najvise pokazali mada im ovi Italijani mogu napraviti probleme.Nasima je bitno da se dobro spreme za ep imaju vremena kroz Svjetsku ligu da podignu igru do ep tamo u grupi ce nam Madjari biti najtezi protivnik iako su daleko vremena od 2004-2006 godine kada smo mi i oni uvijek bili u finalu Madjarska je tada imala strasne igrace ipak ce na ep u grupi sa njima biti tesko jer ce probati da poprave utisak sa ovog turnira mada realno govoreci Italijani su ih zasluzeno dobili i davno su prosla vremena kada je bilo cudo ako Madjari ne udju u finale ba nekom prvenstvu.
M

M5

pre gotovo 2 godine

Koliko na kraju ima godina Di Fulvio?
Q

Qzma VA

pre gotovo 2 godine

U Srbiji je Veca gledanost fudbalske utakmice Everton-Kristal Palas, nego finale evropskog prvenstva u vaterpolu. Bitno je da se dele nacionalne penzije. A finale lige šampiona u Beogradu gledala samo uza rodbina igraca.