Dejan Savić (©Aleksandra Krupanič)
Dejan Savić (©Aleksandra Krupanič)

Savić: Totalno pomračenje, zbogom pameti! Ovako ne može da se predstavlja srpski vaterpolo

Vreme čitanja: 1min | sre. 31.08.22. | 20:28

Selektor razočaran izdanjem u derbiju...

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Splita)

Neće biti spavanja ove noći u hotelu pod Marjanom, dugo će se analizirati promašaji, odsustvo, nemogućnost spuštanja lopte na centre... Svega je bilo, osim kvalitetne igre. Srbija je demolirana, Mađarskoj je parilala jednu četvrtinu.  

Izabrane vesti

Otuda ne čudi nezadovoljstvo i razočaranje selektora Srbije. Nedopustivo. I definitivno - nezaboravno.  

“Ludo i nezaboravno. Totalno pomračenje svega, zbogom pameti”, poručio je Dejan Savić posle debakla u klasiku i osvrnuo se na segmente igre koji su doneli prevagu na stranu Mađarske: 

“Mislim da je mađarski tim imao savršenu taktiku, koju smo mi očekivali, ali na njihovu agresivnost i delovanje u igri bez centra nismo imali odgovor. Neću da pričam o promašenim šutevima, to bi bio alibi, izgovor. Mađari su danas bili na izuzetnom nivou”. 

Zaboleo je poraz od Mađarske kao kada so krene da izjeda ranu. Ali, Delfini će morati makar privremeno da ga izbrišu iz memorije, jer budu li ga poneli u iduće utakmice na šampionatu - neće biti dobro.  

“Ovako ne može da se predstavlja srpski vaterpolo, zajedno sa mnom. S druge strane trojica ili četvorica igrača nisu ni došla u Split”, zaključio je selektor Srbije.



tagovi

Evropsko prvenstvo u vaterpoluvaterpolo reprezentacija Srbijevaterpolo reprezentacija MađarskeDejan Savić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara