""
""

Šefik: Imena na papiru ne znače ništa, ostavićemo srce i dušu za pobedu u finalu!

Vreme čitanja: 2min | pet. 31.05.13. | 22:12

"Jug je na papiru najjača ekipa u Evropi, međutim, to treba da dokaže u bazenu", rekao je fenomenalni čuvar mreže crveno-belih

Golman Crvene zvezde i jedan od junaka polufinalne pobede protiv Barselonete Denis Šefik bio je izuzetno raspoložen nakon prolaska svoje ekipe u finale.

On najavljuje žestoku borbu u finalu sa Dubrovčanima.
"Sutra nas očekuje duel sa Jugom, koji je na papiru najjača ekipa u Evropi. Međutim, to treba da dokaže u bazenu, imena na papiru nište ne znače. Ostavićemo srce i dušu za pobedu", poručio je Šefik.

Izabrane vesti

Trener Zvezde Dejan Savić rekao je da su njegovi igrači pružili maksimum i zasluženo izborili plasman u finale Lige šampiona.
"Momci zaslužuju čestitke za ovaj uspeh. Sprečili smo kontranapade Barselonete, imali odličnu odbranu sa igračem manje i znali da odgovorimo na njihovu zonsku odbranu. Ovu Ligu šampiona počeli smo utakmicom sa Jugom i porazom od te ekipe, a sada ćemo i završiti duelom sa Dubrovčanima. Nadam se, ovaj put pobedom", izjavio je Savić posle meča.

Dvostruki strelac Duško Pijetlović naglasio je da je Crvena zvezda ostvarila ogroman uspeh.
"Nisam očekivao da ćemo ovako lako da pobedimo. Pokazali smo da smo jača ekipa, Barseloneta nije imala šta da traži. Svima je jasno da je Jug favorit u finalu, dobili su nas dva puta ove sezone, ali se nadam da sutra možemo da smognemo snage i pobedimo ih, i tako ispišemo istoriju", kazao je Pijetlović.

Boris Vapenski je kazao da su on i saigrači očekivali težak meč.
"Podigli smo se posle određenih grešaka u igri. Ipak, da bi dobili Jug u finalu neke stvari moramo da promenimo. Dva puta smo izgubili od Juga ove sezone, ali verujem da sutra uz ovu publiku imamo šansu da trijumfujemo", zaključio je Vapenski.

Crvena zvezda i Jug sastaju se u utakmici za titulu sutra od 20.15 sati, a prethodno od 17 sati za treće mesto na završnom turniru Lige šampiona igraju Partizan i Barseloneta.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Denis ŠefikSrbijaVK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara