Komentari na vest

Selektor Đerona otkrio: Bez Vejina do kraja SP, bolan poraz, ali moramo da budemo realni

P

Po tome

pre preko 1 godinu

Kakve veze ima liga gde je u rukometu u Nemackoj najbolja liga? Engleska ima najacu ligu u fudbalu a jednu medalju sa svetskog prvenstva. Italija jednu od najacih liga a ne plasirala se na SP. Šta onda reći za Maroko ili Hrvatsku koji uđu među 4 najbolje na SP. U košarci Slovenija nema malte ne ligu bukvalno a bude prvak evrope i 4 na olimpijskim igrama. Crna Gora u rukometu ženskom ima 10 klubova liga bez briga a osvaja medalje. Pa u odbojci Italija ima najaču mušku ligu a nema olimpijsko zlato, dok je naša reprezentacija gde je liga loša uzela zlato. Mi u ženskoj odbojci imamo ligu bez briga a svetski smo prvaci. Po tome bi Turska uvek trebala biti prvak sveta u ženskoj odbojci jer je tamo najača ženska odbojka a Turska neme nigde na svetskom prvenstvu i olimpijskim igrama. Makedonija imala prvaka evrope u rukometu a kao reprezentacija nema rezultata. Liga nema veze sa kvalitetom reprezentacija.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Odlucila je slaba odbrana Srbije i promaseni ziceri.
k

koji banda?

pre preko 1 godinu

Svi vicu - e da je branio Banda. Pa taj golman je stalno povredjen kada igra reprezentacija. Na koliko prvenstava je uopste branio? Cudo jedno.
s

sandro08

pre preko 1 godinu

Bez tog istog Bande ne bi ni videli SP jer je protiv Slovenije spustio roletnu. Nije dečko ništa kriv, jbg desilo se. Moj kolega je njegov školski drug i znam iz prve koliko mu teško pada kada ne može da brani za reprezentaciju.
e

e.moj ti

pre preko 1 godinu

Sa njim na celu smo pobedli Sloveniju dva puta i otisli direktno na SP.
d

ds40

pre preko 1 godinu

Sandro08 dobronameran savet za tebe je: samo se skloni sa vesti o rukometu jer isti apsolutno ne poznaješ. Toliko si puta napisao kojekakve nebuloze da bi se malo dete postidelo od takvih gluposti. Veliki pozdrav i sve najbolje.
s

sandro08

pre preko 1 godinu

@DS40 a kakve sam gluposti to napisao? Ti si recimo taj koji konstantno vodi kampanju protiv Kukica, a momak bio jedan od najboljih. Vazno da si ti veliki ekspert, forsiras da poziv dobijaju igraci koji su povredjeni, nemaju klub ili su se oprostili od reprezentacije. Da si neki znalac bolje bi bio upucen za pocetak 😉
d

d.g.

pre preko 1 godinu

Golman u zadnjih 10 minuta odlučio pobednika.
L

Lazar 1980

pre preko 1 godinu

Nema veze vidi se evidentan napredak u svim segmentima igre..Golmane nije išlo,sa Milosavljevom bice to mnogo bolje..Ključni mečevi ce biti sa Holandijom Norveskom...Verujem da ce Holandija da pobedi Norvešku... :)
r

realnost

pre preko 1 godinu

Nemacki trener je mnogo bolje spreio utakmicu. Igrali smo smesnu odbranu. Kada vec dovodite stranca, onda dovedite nekog ko ZNA i dajte mu pristojnu platu. Sa Đeronom mi nismo napredovali. Mi nemami rezultate ni sa njim. Pustite lepotu igre. I sa nasim trenerom mozemo dobiti Alzir i Holandiju,
S

Stara kuka

pre preko 1 godinu

Kao prvo Holandija je ozbiljna reprezentacija,kao drugo mi nemamo sistem i ligu, a kao trece i pored povrede Bande mogli smo ih dobiti da smo dali pola onih zicera.Steta.
G

Gostimirko

pre preko 1 godinu

Stara kuka :) MOGLI - MOGLI - MOGLI, ali nisu. Fudbaleri da pobedise Brazil, pa onda Svajcarsku, pa u 1/8 finala Portugal, pa u 1/4 finalu Maroko, pa u polufinalu Francuze, i u finalu Argentinu MOGLI SU BIT SVETSKI SAMPIONI. Jedino sto MOGU I MOGLI BI RUKOMETASI da spakuju torbice posto Norveska ima da im da 45 golova u ovoj igri koju igraju bez odbrane.
S

Stara kuka

pre preko 1 godinu

@Gostimirko Decko tebi nije dobro.Ne mozes u svemu biti najbolji i u vrhu.Nije sramota izgubiti od Nemacke jedan razlike u rukometu.Tamo je rukomet ozbiljan sport,imaju sistem,rad,najjacu ligu na svetu...sve sto treba.Poenta je da se nismo obrukali,da je ovo bolje nego ranije.Nema se sta momcima zameriti.Ne mozes iz maltene nepostojece lige i bez sistema nesto ocekivati.Vise od pola Srbije ne zna danas jednog rukometasa,misle i dalje igraju Skrbic i Butulija. Nece jos spakovati torbice,prosli smo grupu a posle hoce kao i mnogi.Mozes misliti.
G

Gostimirko

pre preko 1 godinu

Stara kuka :) Oni imaju sistem, a gde nasi rukometasi igraju?? Da nisu mozda u Srbiji ili takođe u toj Nemackoj, Francuskoj, igraju Ligu Šampiona. Prvo odbrana je voljni momenat, a to nasi ne žele da igraju, videlo se protiv Alžira, stoje na liniji 6 metara, korak levo, korak desno, bez izlaženja na ruke protivnika. ZNAČI NEĆE DA IGRAJU ODBRANU - NEMAJU VOLJE ZA TO. Drugo, pobedila ih glatko podmalađena Nemačka, bez 5 najboljih igrača. Trece kad su to rukometaši napravili nešto?? Pa za njih se zna da im je maksimum (bar ove generacije) od 10 do 17 mesta, a mogli bi više da su borbeni, ali nisu. Pa sta im onda čestitate???