""
""

Sila u vodi: Felpsovoj dominaciji nema kraja! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.08.16. | 07:10

Koliko je spreman i motivisan da ponovo ostavi sve iza sebe pokazao je i trenutak kada je samo sekund nakon završetka himne Sjedinjenih Američkih Država jurnuo u svlačionicu, kako bi se ekspresno spremio za nove kvalifikacije i izborio još jedno finale

Jedni mu se dive, drugi sanjaju da jednog dana dostignu njegov nivo, a treći konstantno prete da će ga nadmašiti, ali on i dalje nastavlja da dominira. Iako mu je karijera praktično na samom kraju, na njemu se to ne vidi, a koliko je silovit pokazao je i protekle noći kada je osvojio svoje četvrto zlato u Riju, ali tu nema nameru da se zaustavi ovog leta.

Izabrane vesti

Ipak, nije samo ta trka na 200 metara mešovito predstavljala oličenje njegove superiornosti. Koliko je spreman i motivisan da ponovo ostavi sve iza sebe pokazao je i trenutak kada je samo sekund nakon završetka himne Sjedinjenih Američkih Država jurnuo u svlačionicu, kako bi se ekspresno spremio za nove kvalifikacije. Par minuta kasnije bio je na startnoj liniji za trku na 100 metara delfin, a onda je sa pola snage izborio plasman u finale, gde će ponovo napasti zlato.

Sinoćna medalja bila je njegova 22. u karijeri na Olimpijskim igrama i ukupno 13. pobeda u finalima, što ga stavlja među apsolutno nedodirljive sportiste na planeti.

(FOTO: Action images)


tagovi

plivanjeMajkl Felps

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara