Komentari na vest

Sinančević: Nisam spavao, bio sam iscrpljen, mogu mnogo bolje

C

Coban

pre gotovo 3 godine

Samo nastavi Armine... uspeh ce kad tae doci. Sve najbolje za buducnost
N

Nenad B.

pre gotovo 3 godine

Momak je veliki potencijal i pred njim je, uveren sam, velika karijera. Danas ne bi uzeo medalja, kakva je bila konkurencije, da je bacio i svoj najbolji rezultat. Ali je simptomatično da naši individualci ne mogu na velikim takmičenjima da ostvare svoje najbolje rezultate i rekorde, kao što je to recimo uradio Barna, a drugi popravljaju rekorde za više sekundi u trkama, čak i metara u bacanjima ili više santimetra u skokovima (Španović u kvalifikacijama imala skok za zlato). Nije isto sedmo mesto sa bacanjem od metra manje u odnosu na najbolji rezultat i to iz ove godine ili recimo peto sa nacionalnim rekordnom. Ipak da ne budem previše strog, ovo je Sinančeviću prva Olimpijada, vreme radi za njega, samo da nastavi da vredno radi i naravno da ga povrede zaobiđu, biće i medalja.
K

Kon

pre gotovo 3 godine

Veliki uspeh, dečko je mlad i uz dobar trening i rad biće i medalja. Sve najbolje Armine.
P

Pa1

pre gotovo 3 godine

Bravo momčino! Ne vidim logiku da se ulože pare u pripreme a onda se štedi na putu! Pošaljite ljude ranije u Tokijo ako stvarno želite medalje!
d

dragojlo

pre gotovo 3 godine

Kao i vecina nasih!
S

Steve Gost

pre gotovo 3 godine

Za Kolasince, Rujevice doktor si kugle. Samo nastavi i bice medalje
J

Jag har

pre gotovo 3 godine

Svakako ne bi uzeo medalju ni u idealnim uslovima, ni da je izbacio najbolji hitac zivota, jer su trojica prebacila 22 metra. Ali sam siguran, ako bude zdravlja da prebacuje tu brojku na sledecoj olimpijadi, jer mu je samo 24 godine, ima prostora za napred koliko mu volja.
j

jumper

pre gotovo 3 godine

Ne volim alibi izjave, ali ovaj decko je u pravu. Trebao je da dođe 7 dana ranije u Japan i da se navikne na sve promene međutim nas atletski savez je na niskim granama. 7. mesto je neviđeni uspeh s obzirom na okolnosti. Bravo momce. Siguran sam da ce biti medalja na sledecim OI. Samo napred. Krvav rad i jaka glava donose uspeh.
B

Blaa

pre gotovo 3 godine

Bice bolje baco