""
""

Skrasio se i Ožije: Ford je njegov novi VRC tim!

Vreme čitanja: 1min | uto. 13.12.16. | 10:17

Posle povlačenja Folksvagena iz VRC konkurencije Francuza su povezivali sa Tojotom i Citroenom! On je sam prelomio i voziće „vrc fijestu“ za Ford M-sport

Posle berićetne berbe koju je imala novoformirana Tojotina VRC družina na račun odlazećeg Folksvagena „omrsio“ se i Ford M-sport. Sebastijan Ožije je prelomio i obavezao se na vernost Fordu.
„Biće puno novih stvari naredne sezone, ali se radujem takmičenju. Imamo novu generaciju reli automobila i novi tim, pa verujem da je uzbudljivo vreme pred nama. Nije ostalo još mnogo vremena do Relija Monte Karlo, a nismo imali mnogo vremena za volanom „fijeste“, ali daćemo sve od sebe da bismo bili spremni“, rekao je Ožiije koji tvrdi da je svestan izazova naglasivši da su svi u timu gladni uspeha.

Izabrane vesti

Pošto je aktuelni šampion VRC karavana potpisao ugovor sa Fordom veruje se da je završen najveći transfer-posao u reli svetu. Naime, posle povlačenja Folksvagena Francuz je dovođen u vezu i sa Tojotom za koju je testirao „jarisa“. Uz to Citroen je takođe gajio nadu da bi Ožije mogao da se vrati ekipi za koju je vozio od 2008. do 2011. godine.

(FOTO: Action Images)


tagovi

FolksvagenSebastijan OžijeWRC

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara