Komentari na vest

Škrbićeva analiza: Napad bolji deo tima, Dodić igra kao da ima 30 godina, ključ je da zaustavimo Sagosena

V

V V

pre preko 1 godinu

Veliki trener V V redovno igra kladionice protiv Srbije...
N

Na komentar

pre preko 1 godinu

Čović dao izjavu i gore mreže, hiljade komentara. Rukomet igra utakmicu za olimpijske igre i četvrtfinale samo par komentara. Toliko o poređenjima sa košarkom. Nakon januara rukomet opet više nikoga ne zanima do sledeće N Godine.
G

Gost84

pre preko 1 godinu

Stavio bih sutra 100e na Norvesku, koliko vidim oni sve delju??
G

Gostun

pre preko 1 godinu

Stavi baki slobodno. Ja pre ne bih odigrao nikad tiket u životu nego da igram na nekoga protiv Srbije u bilo kom sportu. Ali tebi ko brani.
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Публике нигде.Као да је забрањено доћи на меч. Напред Србија.
V

VRANjANAC DS 1989

pre preko 1 godinu

Moj sugrađanin Dodić, stvarno igra kao mator, dobijamo strašnog igrača na duge godine u reprezentaciji.
G

Gostimirko

pre preko 1 godinu

Nismo ni zasluzili 1/4 finale. Umesto da Milosavljev pocepa odluku Nemaca o nekom lekarskom pregledu u Berlinu (posto smo sinoc videli da covek nema nikakvih "hvala Bogu" zdravstvenih problema) i na vreme stane na gol (protiv Nemačke) i da dobijemo meč i imamo otvoren put ka "osam najboljih", mi jedini sebi to dopustamo da to nemcima prođe. Što tako ne urade nekoj drugoj reprezentaciji, pa znaju da to ne prolazi, moze samo kod Srba. PS : NEMAMO ŠANSE PROTIV NORVEŠKE - pustite analize, svoju šansu (Nemačka) sami smo bacili u vodu.
S

Spirica

pre preko 1 godinu

A jel si razmisljao da igraci igraju za fine pare i potrpisuju razne obaveze i jbg ne mozes im nista. Ne moj da si pesimista... mozemo mi to...
G

Gostimirko

pre preko 1 godinu

Druže razmisljao sam i to, ali kako ni jednoj drugoj reprezentaciji i ni jednom drugom igraču osim našem. PA KAKO DRUGIM TO NE URADE??? Zato sam i rekao, samo kod nas prolazi.
S

Spirica

pre preko 1 godinu

Ima mnogo slucajeva u sportu pa i pvo sto nba radi igraci to je jedna vrsta tih prica, imas osiguranja kod igraca u slucaju povrede moras da platis neku svotu novca kao zastitu za klub... a u ovoj situaciji nemci su iskoristili foru da nas zeznu jel znaju on ko je Banda.. i znali su da ce im biti lakse bez njega u nasem timu. Al ja mislim da ce se nemcima vratiti ovo sto su uradili.. Na terenu ce izgubiti kad se budu najmanje nadali
G

Gostimirko

pre preko 1 godinu

Spirica :) Vratice im se eventualno u 1/4 finalu. Mi tu necemo biti - TAKO DA OPET KAO I UVEK - VRATI SE NAMA. Nema pravde ni u životu, ni u sportu. Isto nam je uradio i Ataman za Micića, uvek nama se to dešava. Košarku ima ko da uskoči sreća, a i tu je bilo gusto. Ovde nije imao ko zamemit Milosavljeva protiv Nemačke i koštalo nas je 1/4 finala.
e

esex

pre preko 1 godinu

Ja imam neki osecaj da dobijamo vikinge..
A

Aca LJotic

pre preko 1 godinu

Bio si odlican igrac nadam se da ces da budes i odlican predsednik i da sa Rukometnim Klubom Crvena Zvezda proslavis mnogo trofeja.
H

Hej

pre preko 1 godinu

Aj da se ložimo što bi napisao novinar za fudbalere. Ko je sledeći? Dobićemo i te Danci nisu oni ko što nekad.
G

Grm

pre preko 1 godinu

,,Danci''necemo dobiti,jer igramo protiv Norveske.
b

brt

pre preko 1 godinu

kljucno je da mi pobedimo,manite se prica i analiza ko kako sta gde.