Veljko Mašulović (©CEV)
Veljko Mašulović (©CEV)

Spartak doveo mladog reprezentativca: Mašulović u Subotici

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.07.22. | 13:09

Prethodnu sezonu odigrao je u dresu Niša

Novi odbojkaš subotičkog Spartaka je Veljko Mašulović.

Mladi reprezentativac Srbije prethodnu sezonu odigrao je u dresu Niša. Ta ekipa nije uspela da zadrži status superligaša, ali će zato nekadašnji igrač Crvene zvezde ponovo imati priliku da igra u najvišem rangu takmičenja u Srbiji.

Izabrane vesti

"Novi član našeg kluba je mladi i perspektivni Veljko Mašulović, reprezentativac U22 selekcije Srbije, koji igra na poziciji primača servisa a može da odgovori izazovima i na poziciji korektora. Želimo mu da nastavi igrački razvoj i napredak u našem klubu i da zajedno ponovimo uspehe od prošle sezone. Vidimo se uskoro", napisali su na društvenim mrežama Spartaka.

Iza Subotičana je sjajna sezona, koju su završili kao vicešampioni naše zemlje. Dogurali su izabranici Ivice Jevtića čak do finala plej-ofa, gde ih je zaustavila novosadska Vojvodina. Od početka ligaškog dela pa sve do kraja razigravanja pominjali su se kao najprijatnije iznenađenje... Imali su veliku podršku navijača i bili su tvrd orah za sve protivnike.

Sada će taj sjajni ambijent moći da oseti i Veljko Mašulović, mlađi brat seniorskog reprezentativca i igrača ACH Voleja Nemanje Mašulovića.

Veljko je učestvovao na Evropskom prvenstvu za mlađe seniore u Poljskoj od 12. do 17. jula. Naša reprezentacija nije uspela da prođe grupnu fazu sa skorom od jedne pobede i dva poraza. Na prvom meču Srbija je pobedila Austriju - 3:0, u drugom kolu poražena od Poljske maksimalnim rezultatom, a u trećem je posle pet sezova izgubila od Francuske.


tagovi

OK SpartakVeljko MašulovićOdbojkaški transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara