"Istorijski trenutak..."
"Istorijski trenutak..."

Špic ponovo zapalio vatru: Nisam rekao da je Čavić pobedio Felpsa!

Vreme čitanja: 1min | uto. 21.04.15. | 10:52

"Žao mi je što je moja izjava u vezi sa Omegom i tom trkom 2008. godine u Pekingu pogrešno protumačena i preneta", poručio je legendarni plivač

Istorijski trenutak...

Samo nekoliko dana pošto je Mark Špic uzdrmao svetsku javnost izjavom da je Omega priznala da je Milorad Čavić na Olimpijskim igrama 2008. u Londonu pobedio Majkla Felpsa u kultnoj trcilegendarni američki plivač ponovo je zapalio vatru!

Izabrane vesti

Naime, Špic je demantovao vest da koja je svet obišla brzinom svetlosti i rekao kako je njegova izjava izvučena iz konteksta i da zapravo nije želeo da kaže ono što su gotovo svi svetski mediji preneli. 
"Žao mi je što je moja izjava u vezi sa Omegom i tom trkom 2008. godine u Pekingu pogrešno protumačena i preneta. Mislio sam da sam bio jasan kada sam novinaru rekao da sam dobio mejlove i linkove sa društvenih mreža u kojima se tvrdilo da je pravi pobednik te trke Čavić. Novinar je odlučio da bude 'kreativan' i da napiše da sam taj mejl dobio od Omege. Omega mi nikada nije poslala nikakvo saopštenje u vezi sa ovom ili nekom drugom trkom. Ali, ostajem pri izjavi da je Majkl Felps najbolji plivač svih vremena", napisao je Špic na sajtu swimswam.com.

Podsetimo, Čavić je nedavno izjavio kako vest o priznanju Omege i nije neka novost za njega, ali da mu je jako drago što je Špic izgovorio njegovo ime

Šta li će na ovo sada reći jedan od naših najboljih plivača...?

(FOTO: Action Images)


tagovi

plivanjeOlimpijske igre 2008Milorad ČavićMark ŠpicMajkl Felps

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara