Komentari na vest

Srbija ima već sedam učesnika na Igrama u Parizu: Andrej Barna isplivao za olimpijsku vizu

R

Rubikova kocka

pre 9 meseci

Lana Pudar usla u finale sa najboljim vremenom!!! Bravo lutko, znam da živiš u Federaciji i da je veliki pritisak na tebe bio, ali treniraš u Banja Luci i Trebinju i ti si nasa Srpkinja... A plivački savez Srbije da je sramota sto sve nije uložio da Lana pliva za Srbiju!
s

srdjanz85

pre 9 meseci

Više puta devojka odbila ponude da menja reprezentaciju mogla bukvalno da bira gde će tako da njena je odluka BIH i to treba poštovati. Mi bolje da gledamo kako da podignemo naše vodene sportove za početak neki kompleks bazena isključivo za reprezentacije. Da plivači vaterpolisti i ostali imaju mesto gde mogu na miru trenirati.. Takođe treba u trenere ulaganje ogromna su ulaganja potrebna prvo da nadogradimo ovo što imamo.
R

Rubikova kocka

pre 9 meseci

Srdjane ja sam iz Republike Srpske, djevojka živi u Mostaru, tamo su Bošnjaci i Hrvati djevojka je odrasla tamo i nebi joj sigurno bilo prijatno da je odabrala Srbiju, i njen otac je lupao gluposti kako je pravoslavni hercegovac, da ne bi imao loše komentare u mjestu gdje živi!
H

Heeey

pre 9 meseci

Nemas ti pojma sta ona zeli rub. Kocka, zato bolje cuti
S

Svaka

pre 9 meseci

Čast Barna. Plivanje ko i Atletika i Gimnastika su najvažniji sportovi za zdravlje i sposobnost svuda u Svetu.. Pa bi prioritet trebalo i ovde da bude
N

Nikola66

pre 9 meseci

Bravo za Andreja treba napomeniti da se Anja Crevar plasirala u polufinale sa odlicnim vremenom.