Komentari na vest

Srbija ostala bez specijalne pozivnice za SP?

N

Nsbdbshdh

pre 23 dana

Pa i sta ce tamo ovi luzeri..
N

Nesreco

pre 23 dana

Ti si luzer. Sta si ti uradio u svom zivotu da njih nazivas luzerima?
M

Magistar

pre 24 dana

Ocekivana odluka. Ako uzmemo u obzir kvalitet Svajcarske lige u odnosu na srpsku i na to dodamo infrastrukturu kao potencijal za neko buduce IHF/EHF takmicenje + Mustafa, zaista mi nije jasno ko je realan mogao da ocekuje da cemo mi dobiti poziv pre Svajcarske?
o

odg.

pre 24 dana

Najbolje da se gledao kvalitet švajcarske lige, sigurno je to bio kriterijum. Molim vas kada je neki švajcarski tim osvojio neki euro kup ili makar bio u završnici. Pa njihov prvak i ne učestvuje u ligi šampiona. Liga im je solidna, ali samo toliko. Mustafa je ovde umočio kašiku u med.
H

Handball Fan

pre 24 dana

Nažalost očekivano. Ne postoji jedan jedini sportski razlog da Švajcarska dobije pozivnicu pre Srbije, ali je jasno da u današnjem svetu odlučuju politika, novac, moć, lobi grupe, a pritom ni IHF nije gadljiv na korupciju. Voleo bih da ovo probudi inat kod naših momaka, da nas trgne i da im na terenu vratimo akobogda.
A

AK10

pre 24 dana

Počeli su i bez srama otvoreno da donose čiste političke odluke. Čuj Švajcarska i rukomet. Ovo su morale dobiti ili Srbija ili Crna Gora na osnovu svega.
G

Gost 21460

pre 24 dana

Kako je moguce da fantasticni rezultati rukovodstva RSS nisu prepoznati od IHF-a? Kako je moguce da izuzetno sposobni generalni sekretar nije uspeo da dobije pozivnicu od IHF-a i pored toga sto je prikupio znacajan broj potpisa? Kako je moguce da cuveni Sljivancanin nije dobio pozivnicu kad je on uvek u prvom planu i sve najbolje zna? Nema smisla to sto je IHF uradio ovako najsposobnijem RSS-u!!!
T

Tronozac

pre 24 dana

Bas me cudi da tako uticajan covek kao sto je SLJ nije uspeo , ovoga mi krsta ovo je necuveno
T

TAKOO JEEE

pre 24 dana

Svi ti navedeni kandidati za pozivnicu treba da odigraju neku grupu, turnir , bilo sta i ko je najbolji dobija tu naknadnu kartu...Na terenu izbori se a ne za zelenim stolom...
M

Margina

pre 24 dana

Pa bio je teren i krompiric , sad bi i srbi i braca crnogorci na mala vrata , eeeee pa to ne ide tako kako su u rss i u rscg mislili , Putuj evropo . . . . .
K

Kokaniđa

pre 24 dana

Između ostalog još jedan od razloga zašto je glupa ideja postojanja pozivnica za učešće na nekom takmičenju. Zato je najpošteniji najteži put ali i najbolji, gledano na duže staze. Ako nisi u stanju kroz kvalifkacije da izboriš plasman na prvenstvo ni ne zaslužuješ da igraš na istom. Zato sledeći put mora još više da se radi i trenira, od saveza do igrača i stručnog štaba, pa će doći i rezultati.
K

Kotač

pre 24 dana

Šiki se uspavao i zakasnio na avion na sastanak sa predsednikom ihf-a inace bi mi to dobili 100%. On bi njemu sve to lepo objasnio
A

Aranđel

pre 24 dana

Švajcarska je jedina i mogla da dobije pozivnicu pre Srbije ne iz sportskih razloga nego političkih ,ali kada bi se gledala istorija rukometa ove dvije zemlje to bi bilo isto kao da poredis Bangladeš sa Srbijom u rukometu
B

Belgrano

pre 24 dana

Te price mozes da okacis macku o rep, jer isto tako kad bi poredili generalno stanje naseg i njihovog rukometa, i isto tako naseg i njihovog saveza, isto bi bilo kao da poredis sa Bangladesom, ali obrnuto.
p

pančevo

pre 24 dana

A zašto bi bilo ko gledao istoriju rukometa neke zemlje i da to bude kriterijum? Kakva besmislica. Onda zovi Rumune ili povampiri Istočnu Nemačku, one su bile velesile.
S

Smr

pre 24 dana

Belgrano@Ti si nesretan lik. I samo cekas da pljuckas po komentarima.Ti a ima jos jedno dvadeset nesretnika ovde koji se mole za neuspehe da lece licne frustracije.
V

Vrle

pre 24 dana

Kakva glupost sa pozivnicama,sramota da se tako mesetari.Zamislite da se u fudbalu tako dodeljuju mesta na prvenstvu sveta!?Zato i propada rukomet!
K

Kljucic

pre 24 dana

Pa i u fudbalu se dodeljivalo samo ti to ne znas , to mora da se plati
S

Smart

pre 24 dana

Pametni VRLE a EUROLEAGUE sta se tamo pametni deli. Da li propada? Niste videli dalje od nosa. Sedne za tastaturu i kuca kao da nesto zna. A ostali pametni lajkuju.