Komentari na vest

Srbija posle drame u četvrtfinalu, Turci nam žestoko zaljuljali tron

H

Haser

pre preko 2 godine

Opsno je i pomisliti "lako cemo!"
9

951357

pre preko 2 godine

Prvi set lagano. Drugi set lagano do 19:16, Turci pogubljeni, mi kontrolišeno. A onda pomračenje uma. Apsolutno ista situacija i u trećem setu. Četvrti umalo da prokockamo sve a imali smo 24:20. Peti set smo odigrali konačno kako treba. A videlo se da smo se opustili i igrali u fazonu "ovi nemaju pojma, lako ćemo". Što je onda dovelo do toga da oni krenu i dobiju saopouzdanje a mi da izgubimo samopouzdanje. Loš pristup, i odmah problemi. Mora pametnije protiv Holanđana!
V

Vojvodina

pre preko 2 godine

Ne nego Ivović i Luburić kog se dobro setio Kovač kad je sve pošlo u Honduras. Luburić je već 5 g uz Mihajlova najbolji korektor Sveta a kod nas rezerva Atanasiju koji isto toliko ne pruža ništa od onog što jebio. Nije čudo što je celu prošlu sezonu bio rezerva u Peruđi. Ostali od sjaja do očaja i sjaja. Libera oba ko početnici. Lisinac ko da je i on na porođajnom bolovanju a Petrić se kao oporavio ni sekund u igri. Oće li Kovač objasniti šta je sa Pwtrićem i što nije zvao 5 primača a 3 bloker. Peti bi mogao biti Kujundžić ili Katić kad je očigledno da Petrić ne može. Dobro je Ivović rekao da nije zadovoljan igrom i da ovako opuštanje 70 posto igrača pa i selektora ne sme više da se ponovi. Punom parom i znanjem do novih pobeda
d

d.g.

pre preko 2 godine

Ne verujem da je Kovac duzan nesto da ti objasnjava. Ovo je najgora partija Anastasijevica od pocetka. Luburic je dobar i sinoc je najzasluzniji za pobedu a da je najbolji na svetu nisam siguran.
d

drago10

pre preko 2 godine

reče mozzart otvoren put do medalje, pa preživesmo dramu
H

Haahahgqwg

pre preko 2 godine

Zlato se pominje hahahaha.koliko srece sto poljaka i rusa nema
G

Gostiimr

pre preko 2 godine

Pa od Poljaka smo izgubili na jednu loptu u 5 setova, a imali i vođstvo od 2-1!!! Valjda se toliko sjecas, bilo prije par dana.

Wolfasin

pre preko 2 godine

Kovačević i Luburić su izvukli utakmicu.
T

Twuwus

pre preko 2 godine

Dobro je sto smo ovako dobili,mislim da imamo skolu i da cemo lakse sa Holandijom.Idemo do zlata!
O

Ognjeeeen

pre preko 2 godine

Bravo!!!Još mi je draža pobeda zbog one sline pazara i lagumdzije
2

245

pre preko 2 godine

Zasto zbog njih dvojice?
B

Brundo

pre preko 2 godine

Ne znam zasto Petric ne igra.Nema sta da se stedi.Ovo su eliminacije.Jedan poraz i pravac kuci.Sta da smo izgubili veceras?
J

Jedva

pre preko 2 godine

Zahvaljujuci Luburicu i Urosevom ludilu... Hvala sudiji za spornu odluku kod kuvanja Luburica kad je probudio inat kod Urosa
Z

Zeljko Pantic

pre preko 2 godine

Nate kako Turska odbojka je u velikom usponu
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

Svaka cast i jednima i drugima na borbi,Turci pokazali da pobeda protiv Rusije nije bila toliko slucajna a Adis Lagumdzija pogotovo je pokazao da jaki timovi u njegovoj karijeri nisu slucajnost,covek je savrseno ceo turnir igrao.Holandija se takodje namucila bas sa Portugalcima,tamo nas sada ceka najbolji server u Italiji Abdel-Aziz Nimir,Vouter Ter Mat i Ter Horst su dosta dobri.Idemo Srbija!Bravo momci!
G

Gost444

pre preko 2 godine

Nimir ne moze biti bolji server od Leona koji igra u Perudji
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!

pre preko 2 godine

U protekloj sezoni je bio bolji...Leonu naravno kapa dole za sve
N

Nista neobicno

pre preko 2 godine

Dobro je. Idemo dalje da vjezbamo nerve.
B

Brundo

pre preko 2 godine

Mozda ne bi bilo lose da se pozove Tijana Boskovic.Iskreno, napadaci veceras su stvarno bili ispod svakog nivoa.
T

TP-1

pre preko 2 godine

Sreca. Turci nas ubili.
i

irvingirving17

pre preko 2 godine

Baš suprotno ovo je trebalo da se riješi odmah u drugom,kao i u trećem setu kada si imao prednost i samo trebao da dovršiš meč ti pustiš da se razigraju i uvedeš sebe u problem...prijem je bio katastrofa, mada ni blok nije bio mnogo bolji