Komentari na vest

Srbija sa Italijom igrala 2:2, Uzelac u startnoj postavi, Boškovićeva najbolja

G

Gvido, ajd more!

pre 9 meseci

Srpskom timu treba vizionar, kao sto su to bili Terzic (u svoje vereme) ili Santareli. Neko ko zna da sakrije mane i obogati igracice motivacijom i ulije im samopouzdanje. Nek ko ce da resi problem tehnicara kada dve veteranske (sjajne u svoje vreme) Ognjenovic i Drca - odu iz repezentacije. Isto to treba za srednjake. nakon Pariza, Stevanvic 90 odsto ide iz reprezentacije, Popovic je usla u zree zenske godine. Tako da Aleksic treba nove saigracice. Za sada njih NEMA. Primaci? Uzelac je novo lice. Lozo mozde biti dugorcno ali i kratkorocno resenje. Sve se nadam da igra tanko zbog Gvidetija, ali videcemo. Lazovic tradicionalno igra malo....O korektoru da ne torimrei. Ekstra bitno mesto u timu. Tijana izgleda kao dace igrati ceno. Tek joj je 27, a cini se da je tu ko zna koliko dugo. Ali sve to se mote promeniti u trenu. Mi nemamo ne adekvatnu zamenu, vec ni nek igraicu koja bi mola da bude bar 60-70 odsto njenog nivoa. To su veliki problemi i pitanja za buducnost. Nase igracice /sem par njih/ igraju u odrednjim li egzoticnim ligama, ili sedena kupama nekih boljih timova.. A svetske prvaakinje?! To samo govori da kvaliteta trener moze od solidnog materijala da napravi sampone. Ali, moze i da to devalvira. Kao u ovogodinjoj svetskoj ligi i u zatvorenim mecevima orotiv Italianki gde od 9 setova u 2 dana izgube dsedam. Jeste to treninig, al da se ne zavaravmo - rivalitet je rivalitet. Bar dok smo jos interesantni jakima Ako padnemo, igracemo sa Svedjankama i Hrvaticama. Onaj na klupi za sada ne uleva povrenje. Nikako... Ali, pogledajte i rezultate mladjih seekcija. Malo sam gledao SP devojaka od 18 godina.. Tuzno, koliko ima devojaka bez motiva ili tehnickih znanja, plus nemoc na klupama. Jer, u srpskoj ligi trener dostigne odredjeni plafon i onda..sta? Posto ne moze dalje u svet - udara glavom u zid. I rezultati su sve losiji,
f

facts

pre 9 meseci

Pazi koji defetizam, gledao je mladje selekcije i razočarao se haha. Ali zato ni reči nisu prošle godine rekli kada su i juniorke i mladje seniorke igrale finala. Generacija 2003-2004 pršti od talenata. U19 je imala nesrecu da ovog leta igra bez Ane Mihajlovic, najboljeg primača Evrope u tom uzrastu 2006. To da Aleksic nece imati saigračice je glupost jer je Kurtagic vec uvedena u A tim i ide na EP a uskoro ce i Osmajic. Tišma je dugoročno najveci potencijal da bude startni dizač za par godina. A što se rezultata pripremnih mečeva tiče pa i prošle godine su od te iste Italije pred SP izgubile 3:0 so what?
B

Brundo

pre 9 meseci

Ponovo sve zavisi od jedne odbojkasice.Da sam na mestu Tijane Boskovic ja bih pocetkom neke godine, na primer u januaru, obavestio OSS da te godine odmaram od reprezentativnih obaveza pa neka vide sta ce i kako ce.Neka nadju zamenu ako mogu.Ona to nece nikad da uradi ali ne bi bilo lose.Ako je najbolja ne znaci da je radni konj.Hajde da vidimo gde smo bez nje i koliko mozemo.
B

Bjjjj

pre 9 meseci

Prvo ne mozes ni pisati i govoriti tako o drugim devojkama jer ocigledno nisi video statistiku. Tijana je korektor i logicno je da ce uvek imati najvise poena, i u Italiji su najvise poena imali korektori. Lozo je juce imala 10 poena uz ok prijem, Lazovic 11, Uzelac 7 poena, Busa je imala 55% pozitivnog prijema sto je veoma bitno jer znas neko treba i dodati prijem da bi ta Tijana zabila poen. Takodje srednjaci su bili sasvim okej i imali pristojne brojke, cak su se i oba dizaca upisala i imala poene. Liberi su imali ok prijeme i odbrane. To sto procitas naslov na mozzartu ne znaci da treba da podcenjujes ostale devojke, koje su sinoc skroz korektno odigrale sto je rekao i selektor.
B

Brundo

pre 9 meseci

Lozo nije korektor.Korektori su Boskovic i Bjelica.Obzirom u kakvoj je formi Bjelica ostaje samo Boskovic.Bolje i Jovanu Brakocevic da imamo kao drugog korektora.
H

Hahahahhahaha

pre 9 meseci

Hena Kurtagić nije dobila priliku?!?!?!! Šokiran sam :) ....
t

tipton

pre 9 meseci

Dobila juče i imala procente u napadu 80% i šta ćeš sad??
H

Hahaahhaha

pre 9 meseci

Takav doprinos da je uz Bjelicu jedina neocenjena odbojkašica 😂😂😂
t

treba da skine

pre 9 meseci

Bar 15 kg.