""
""

Srbija u Riju (utorak): Danas je dan za pobedu!

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.08.16. | 07:18

Precizna satnica učešca naših sportista na Olimpijskim igrama u Brazilu

Čeka nas 11. i sigurno najvažniji dan za srpske sportiste u dosadašnjem toku takmičenja na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru. Veliki je ulog iz prostog razloga što tri nacionalne selekcije igraju četvrtfinalne mečeve i znaćemo da li nastavljaju put u borbi za medalje.

Izabrane vesti

Današnji program otvara rvač Davor Štefanek koji će od 15 sati po srednjeevropskom vremenu početi takmičenje u kvalifikacijama u grčko-rimskom stilu u kategoriji do 66 kilograma.

KVOTE ZA ŽENSKU KOŠARKU

Sledeće na teren izlaze košarkašice koje će u četvrtfinalu odmeriti snage sa jednom od najbolji reprezentacija na svetu, Australijom. Taj meč igra se od 16 sati.

KVOTE ZA VATERPOLO 

Posle toga čeka nas i veliki vaterpolo okršaj, takođe je u pitanju četvrtfinale i to protiv selekcije Španije, a duel počinje u 17.20.

KVOTE ZA ODBOJKU

Odlučujuću utakmicu na turniru igraju i srpske odbojkašice, a od 23 sata u četvrtfinalu rival će im biti reprezentacija Rusije.

I za kraj, ali nikako ne i najmanje važno, skok u dalj. Ivana Španović od dva sata i pet minuta posle ponoći počinje takmičenje u kvalifikacijama.

UTORAK – 16. AVGUST:

15.00 Rvanje (66 kilograma - kvalifikacije) – Davor Štefanek
16.00 Košarka (Ž): Srbija – Australija
17.20 Vaterpolo: Srbija – Španija
23.00 Odbojka (Ž): Srbija – Rusija
02.05 Atletika (Skok u dalj, kvalifikacije) – Ivana Španović

(FOTO: Action Images)


tagovi

Srbija u RijuSrbijaRio 2016OI Rio 2016.

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara