""
""

Srebrni kajakaši: Malo smo tužni, cilj je bilo zlato!

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.08.16. | 17:18

"Štefanek nam je dao posebni vetar u leđa kada smo videli kako pobeđuje, a zatim i Ivana i Tijana", poručio je Marko Tomićević

Srpski kajakaši Marko Tomićević i Milenko Zorić istakli su da su zadovoljni osvajanjem srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Riju, ali i da im je nedostajalo sreće za najsjajnije odličje.
"Zadovoljni smo srebrom, iako smo se nadali zlatnoj medalji. Nedostajalo nam je malo sportske sreće. Prvi put smo osvojili olimpijsku medalju i stvarno je lep osećaj. Konačno je krenulo Srbiju sa osvajanjem medalja, nadam da će i ostali sportisti da nastave niz", rekao je Zorić po završetku trke.

Izabrane vesti

Marko Tomićević nije krio oduševljenje zbog četvrte medalje za Srbiju na Igrama u Riju.
"Cilj nam je bilo najsjajnije odličje, pa sam malo i tužan, ali to će proći. Kako smo se bližili liniji cilja, samo sam molio Boga da se oduži trka, jer smo ih imali. Da smo imali još dva metra sigurno bismo ih stigli, ali nije bilo", poručio je Tomićević.

On je dodao da im je rvač Davor Štefanek dao vetar u leđa posle zlatne medalje, kao i Ivana Španović i Tijana Bogdanović.
"Štefanek nam je dao posebni vetar u leđa kada smo videli kako pobeđuje, a zatim i Ivana i Tijana. Uveren sam da će biti još medalja. Od prošle sezone smo zajedno u čamcu i idemo sve bolje i bolje. Pred nama je još trka i Olimpijskih igara", zaključio je Tomićević.

Srpski dvosed zauzeo je drugo mesto u disciplini K2 na 1.000 metara, iza posade Nemačke, a ispred Australijanaca.

(FOTO: Action Images)


tagovi

SrbijaRio 2016OI Rio 2016.Milenko ZorićMarko Tomićevićkajak i kanu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara