Komentari na vest

Šta je krenulo po zlu i mogu li Orlovi da dobiju "bonus“ – još četiri meča u hramu rukometa?

S

Sasha1616

pre 4 meseca

Jedan brzi centar da vidim u nasoj rukometnoj reprezentaciji pa mogu da umrem. Tu mislim da je gol koji nam uvek nedostaje.
K

Krajisnik

pre 4 meseca

Ispali smo u zadnjih 100 sekundi protiv Ajslenda, vec su tad trebali da se spakuju i krenu kućama.
D

DDF

pre 4 meseca

Preko 20 godina ne postoji sistem rada i ulaganja u rukomet,u domacim okvirima sve je organizovano na najnizem amaterskom nivou,jedino igraci koji igraju u inostranim klubovima donose nesto nzv."kvalitetno",opet i to je nedovoljno za neki malo ozbiljan rezultat
A

ApsolutnoJa

pre 4 meseca

Sve protiv Islanda je bila maska za ono sto se desilo protiv Madjarske. Samo u ovoj zemlji mozes procitati i nadati se teoretskim sansama za prolaz daje koje zapravo i nisu teoretske. Da li ste vi novinari gledali mec Island-Crna Gora? Naravno da niste jer nemate pojma o cemu pisete...Bitne su kalkulacije...Inace u ova dva dana sto sam bio zaista je podrska sa tribina mizerna jako mizerna...
B

Bogoljub Gagić

pre 4 meseca

Dan uoči prvenstva svi su lupali minuse na ovaj komentar: ''X faktor: Šljivančanin, lideri: Šljivančanin i Šljivančanin, prva postava golman: Šljivančanin, levo krilo: Šljivančanin, desno krilo, Šljivančanin, pivotmen: Šljivančanin, levi bek: Šljivančanin, desni bek: Šljivančanin, srednji bek: Šljivančanin..... prva rezerva Jaran Stanković, potrčko - ekonom: Tijana Teneta....... piši propalo do daljeg''. I šta ćemo sad?! Jer ipak ima nekoga ko zna kakvo je stanje u rukometu, samo što to nikome ne dopire do pameti!!!
b

bivši rukometaš

pre 4 meseca

Đerona je ovu utakmicu izgubio, jer je u svemu pogrešio. Poslati naše “teškaše” Orbovića i Vujina koji nisu 100% fit na Mađarske gorostase je bilo samoubistvo, a Kojadinović koji je brz i okretan ostao na tribinama!? Slažem se da je onog Mađarskog džina na pivotu teško čuvati, ali pivotu neko treba da doda loptu. Ko nas je najviše probijao dodavanjima - pa njihov srednji bek! Zašto nije biko flastera na srednjem beku Mađara, ili 5-1 odbrane (da probamo) takođe je pitanje za Đeronu. Sami sebe smo ozbacili sa EP, šteta jer se vidi da momci daju 100% sebe. Da se ne lažemo, nismo mi ni blizu medalje po kvalitetu, ali čovek se uvek nada da mogu kockice i rezultati da se nekad poklope. U svakom slučaju, momcima želim sve najbolje i da se vrate zdravi, kad god nam došli nazad, ipak su oni odlučili da brane boje svoje države i igraju tamo džabe dok rizikuju povrede i karijere, što je uvek za poštovanje!
T

TD

pre 4 meseca

*Vejina
m

miile

pre 4 meseca

a da mi izgubimo od Crnogoraca,pa neka oni računaju šta i kako...valja li ova?
k

kalkulacije 5. deo

pre 4 meseca

eh ta nasa zadnja kola ko ce koga, ako dobijemo 1, 2 razlike a ovi da biju ove, ukrstamo gol razlike i sl.. I na kraju nas biju crnogorci.
G

GostSteva

pre 4 meseca

Šta je krenulo po zlu ? Ništa. To je naša realnost. Realan domet. Sportski pozdrav
A

Andjusov fan

pre 4 meseca

Gledam juce na Areni posle urakmice Momira Ilica koji komentarise mec, On treba da bude selektor novi stasao je u Madjarskoj nakupio iskustva u LŠ kao trener odlicno je sinoc sve izanalizirao, Smatram da je najveci problem Savez to je donekle i Moša kroz zube precutao sinoc na pitanje.. Rade nam neradnici poltroni koje samo novac interesuje.. Dajte na rukovodeca mesta bivse vrhunske rukometase.. Ne zena sa polu kariherov vodi savez a njen muz po super ligi kroji a polotroni cute...
H

Hiwat4

pre 4 meseca

Realno, nas rukomet se i dalje nije oporavio od 2005. Tad nam je malo falilo za polufinale (protiv Spanije nebjasnjivo nepriznat gol Vladice Stojanovica, a protiv Hrvata promasen zicer Sudzuma gde je mozda bio faul). Da nam se barem 1 stvar poklopila, isli bi na Tunis i realna borba za medalje. Sledece godine desilo se sta se desilo i kola krenula nizbrdo.
O

OOiO

pre 4 meseca

Sigurno je bio faul nad Sudzumom u poslednjem napadu, a nije to bila jedina greska na nasu stetu na toj utakmici samo sto se to daleko najvise i najbolje pamti, jako teska rana, nikad do kraja zaceljena. Isli bismo na Tunis i najverovatnije prosli u finale iako su oni tad bili domacini i imali odlicno SP.
H

Hiwat4

pre 4 meseca

Znam da je Tunis bio domacin, ali sumnjam da bi mogli da ih poguraju u finale. Bilo bi previse.
O

OOiO

pre 4 meseca

Bilo bi previse, ali, seti se Katara '15, jeste da su oni imali mnogo naturalizovanih igraca, ali, i sudije su tada ucinile svoje...
К

Куре на специјали

pre 4 meseca

@00i0 Наш рукомет се није опоравио још од времена кад су Јовановић, Перуничић и екипа дигли пуч против селектора Туте Живковића, кад су играчи помислили да они требају да бирају селектора. Било је спорадичних успеха након тога, али више никад нисмо били крем светског рукомета. Након тога, сличну ствар су направили са Велимиром Петковићем, против кога су били момци из наредне генерације. Није им се свиђао јер је "много незгодан". Па сад имамо то што имамо. НИ рукометаша, ни тренера ништа. Гледам јуче, Лекаи и пивотмени нас уништише игром два на два, нико да се сети да избаци "индијанца" испред одбране да их мало поремети, и да се ризикује на противничком десном крилу, момак ништа није могао да погоди. Сад, шта је, ту је, не може се из ове коже. Идемо даље, надам се са неким другим људима у савезу и на клупи репрезентације.
U

Uvek protiv jrz

pre 4 meseca

Kad je Velimir Petkovic trebalo da postane nas selektor? Koje je to godine bilo?
d

deki_kg

pre 4 meseca

Nije pitanje da li mogu nego da li su zasluzili. U oba slucaja ne
T

Televizor

pre 4 meseca

Posle Srbije, navijam za Crnu Goru, a nemam veze sa istom. To sto par idiota navija sa zelenaskim zastavama, ne moze da pokvari utisak.
F

Furiozo

pre 4 meseca

Ne navija samo par idiota sa zelenaškim zastavama već i selekcija nosi zeleni dres kao jasnu poruku.RK Lovćen je u vremenima deobe bio najaktivniji promoter separatizma.
9

985

pre 4 meseca

Kazem ja da se dzabe lozimo. Veze nemamo.
M

Morkas

pre 4 meseca

Nije nista krenulo po zlu, ocajni smo u rukometu goeinama unazad. Ne znam za koga je ovo iznenadjenje. To sto vi iz medija pumpate stvar pred svako prvenstvo, ni to nije iznenadjenje.
s

sused

pre 4 meseca

Dajte Rojevića, bar je naš i zaslužio je da proba, ko je sve bio selektor. Dokle sa strancima bez rezultata...
L

Lk

pre 4 meseca

Ovo je samo naša realnost, svi imamo pravo od igrača do navijača da se nadamo dobrom rezultatu, ali je ovo hroničan problem koji je prisutan godinama. Simpatična je ekipa djeluje stvarno kao dobra grupa momaka, ali nam fali nekog ekstra kvaliteta da napravimo iskorak. Ma da smo i to imali do skora pa nikad ništa osim one 2012. (Ilić, Vujin, Nenadić...)
G

Gostinjo

pre 4 meseca

Ne mogu. Milogorci su nacionalisti. Gledam ih u dvorani sve sa onim kapicama. Nasi dolaze u civilu. Paze da ih neko ne vidi, a vecina je ostala kuci da ne potrose 15€ za dve utakmice u danu i besplatan prevoz od stana do hale i od hale do stana.
j

jebivetri

pre 4 meseca

Marsenić i Peš...... su pivoti koji HARAJU tamo gde se igra za pare, ovde gde se igra za čast????? Pa oni od časti ne žive, već od mađarskih para. Golmani? Prva liga, oba golmana, vrhunski. SVI OSTALI igraju u evropskom kremu rukometa, a mađari imaju samo jednog mađara u Vespremu koji je najači tim Evrope trenutno, i Banhidija i Roštu u PIK Segedinu. Ostali su ....... boranija. I oni nas unište? Zašto? Pa zato što umesto ovog jebenog španca treba da im se dovede Željko Obradović ili Duško Ivanović, koji bi im objasnili kako se vuku mu.a po terenu, pa bi se nosili i sa Dancima i svima ostalim. Ovako su ove primabalerine vrlo slične fudbalerima i fudbalerskim starletama.
L

Lalalalki

pre 4 meseca

Toliko je postalo mucno gledati nasu rukometnu reprezentaciju da bi bilo najbolje da ne idemo vise na ta prvenstva. Jednostavno nemamo mentqlitet za taj sport.
T

Tosin bunar

pre 4 meseca

A sta radi skupo placeni sportski sektor RSS Pa odgovor je prost NISTA
M

Minhen

pre 4 meseca

Vazno je da je brkovic skupljaio potpise
B

Braunsvajg

pre 4 meseca

Kako sad to, on bio na tviteru teska opozicija dok je bio u Izraelu
K

Kabrio

pre 4 meseca

Sta sad kaze bracni par i penzioner iz gracanice . Pa nista manji su od makovog zrna , vide sta su uradili sa njihovom politikom . UNISTILI SU SRPSKI RUKOMET
S

Srbija JOca

pre 4 meseca

Kakva je situacija sa renesansom? Sta kaze Sljiva?
C

Cer

pre 4 meseca

Ne mogu. Ajmo dalje.
D

DejanB

pre 4 meseca

Glavni problem je naš mentalitet. Uvijek visoko letimo, kada imamo a mnogo češće kada nemamo razloga za iste. Od svih rukometaša imamo 3-4 igraju na najvišem mogućem nivou, od toga 2 golmana, ostali su prosjek. Krila nam služe da izvode sedmerce, desni bekovi niti su brzi, niti jaki, niti šuteri. Imamo jednog srednjeg beka koji nema ideju, pivote koji služe da igraju odbranu i šta onda očekivati. I Island i Madjarska su kvalitetnije ekipe od nas. Islandu je rukomet nacionalni sport broj 1, pogledajte za kakve klubove igraju njihovi reprezentativci i kakve uloge imaju. Madjari imaju Vesprem i Pik Seged, a samim tim njihovi igrači igraju na vrhunskom nivou. A glavni pokazatelj svega je broj navijača jednih, drugih i trećih u hali.
P

Pepco

pre 4 meseca

Pa niko nije ocekivao medalju, ali da 12 godina ne mozes da pobedis ama bas nikog na EP i SP, osim nekih divljaka, pa stvarno...
Đ

Đeneral Draža

pre 4 meseca

Ista priča kao što sam pisao i za vaterpolo pre neki dan. Nema više nijednog velikog imena u reprezentaciji, moglo bi se reći poodavno, da povuče ekipu i igrački i medijski, animira publiku. Vidite koliko neke ekipe imaju navijača, a koliko naša. Ne razumem sad ova mudrovanja novinara zašto ovo zašto ono, a kad pričaju sa Đeronom, nijednog konkretnog pitanja, što ga ne pita za Borzaša, valjda bi dobio nekakav odgovor.
B

Bl rs bih

pre 4 meseca

U RS se nigdje nije nogao gledati meč. Kakva Arena 5? Ko to ima? Mogli su staviti na Arenu 10.
W

Www

pre 4 meseca

Nije tacno . Ja sam u Modrici gledao.
J

Javna tajna

pre 4 meseca

Andjelkovic izbusio reprezentaciju da bi on postao selektor uz pomoc Sljivancanina i Ilica.
h

hrkljuš

pre 4 meseca

Rukomet i vaterpolo dva ekipna najgora sporta koja ne gledam jer sve zavisi od sudijskih odluka gde mogu da manipulišu kako hoce i da samo njima bude jasno sta su svirali.
J

Jb vas onaj ko vas sastavi

pre 4 meseca

Ajde ne brukajte se, nego bež'te kuci povijenog repa i u misju rupu !
T

Trinest

pre 4 meseca

Desilo da savez ne radi nista za dobrobit rukometa. Svakoga ko je razmisljao i bio kvalitetan oni su otpustili,zaposlili su samo klimoglavce i danas imamo totalni kolaps i najgore stanje u rukometu u zadnjih 50 godina. Moralni cin je posle svega i najmanje sto mogu da urade da podnesu momentalno ostavke,naravno ne zele bitnaje presednicina plata i njegove kombinacije u Pancevu u zamenu za delegiranje sudija po volji Radanovica.
I

Izdaja

pre 4 meseca

Veseline Vujovicu da li si ti odgovarao za prodaju utakmice Hrvatima ? Najveca bruko,neces nikada vise biti selektor.Zbog tebe su otisli najveci asovi iz reprezentacije.
j

jokerkoma87

pre 4 meseca

Ako nekim cudom prodjemo,odigracemo mnogo bolje u novoj grupi.Uvek sko protiv jacih ekipa igrali bolje,a i pritisak bi bio mnogo manji nego sinoc.Nego,plasim se da ce Island da sobije Madjarsku,mnogo su brzi od njih,pretrcavace ih lagano.Nece stizati Madjari kao sinoc da uhvate bekove Islanda kao nase.Da se vrate Kojadinovic i Kos i da se igra do kraja.Napred Srbija!
B

Boba Liman

pre 4 meseca

Tijana Boskovic ugovor 2 500 000 e Naravmo da sa njom idemo na medalje na svakom takmicenju.Pravi razliku.U rukometu nemamo velike igrače i zvezde.Prosek igraci.Pola postave igra u rukometnoj reprezentaciji Srbije za 50 000 e godišnje.Ne znam šta da očekujemo onda.Imaš tim imas i rezultat.Igrači su najbitniji.Eto odbojka 3 zadnja takmičenja i 3 trenera i svi u finalu Terzic,Santareli i Gvideti.Može i četvrti da dođe opet igramo za medalje jer imamo tim.Od 2016 osam godina i osam finala.Imaš Tijanu i sve ostalo manje bitno.
B

Bas to

pre 4 meseca

Rukonet u Srbiji trenira 2 posto decaka.Svi su na fudbalu i kosarci.Zenska odbojka je opet daleko najmasovnija.70 posto devojcica u Srbiji trenira odbojku.Rukomet nema bazu a odbojka zenska je ima,i to kakvu bazu. Mada oba sporta nemaju ulaganje.Mi ulazemo u fudbal i kosarku.Tu i treba tražiti rezultat.Kod nas je rukomet pao.nisko.Setimo ga se kad je veliko takmičenje i hocemo rezultat.Mađari ulažu u rukomet vole ga kao i Island koji je mali država Mi volimo košarku i ulažemo u nju.Ne znam šta očekujemo onda.Većina misli da uzmemo medalju u rukometu dobili bi ulaganja kao košarka.Odbojka je primer tu.Imaju najbolje rezultate i nigde para u Srbiji.Plaćene su kao i rukometaši .Nema razlike bio svetski prvak ili si ekipa koja ne ide na OI godinama i ispada u prvom krugu na EP i SP.Ništa se ne bi promenilo da napr uzmemo medalju u rukometu.To ljudi ne shvataju.Prošlo je vreme entuzijasta.I rukometu i odbojci su potrebna ulaganja a ne neka pomoć i obećanja.
R

Rubikova kocka

pre 4 meseca

Nije ni to mjerilo sto trenira 70% djevojaka odbojku u Srbiji, dovoljno su samo dvije npr. iz RS da naprave veliku razliku 😉
P

Pobesnela Koala

pre 4 meseca

Ja razumem da neko voli sport, pa da se iznervira dok prati, to je ok, i ja sam polidim ponekad. Ali ljudi, ne mozemo usvim sportovima biti dobri. Mi smo mala zemlja, povrh svega siromasna. Nije realno da uzimamo medalje u kosarci, rukometu, vaterpolu i odbojci uvek. Kosarka i ajde nekako, ali rukomet i vaterpolo se igraju u par zemalja. Evo i sad prazne tribine, koga bole usi. Jesu nasi losi, ali lakse malo s pljuvanjem. Ucestvuju, bore se, i to je bitno. I ovako je svake godine neko prvenstvom, ubosce i oni neko 7-o, 8-o mesto. Polako.
M

Mujagic

pre 4 meseca

Analiza jednostavna - nemamo kvalitet, tacka.
k

ko vas sastavi?

pre 4 meseca

Najbitnije od svega je da su gospoda reprezentativci među potpisnicima liste "Srbija ne sme da stane". Dovoljno to govori koliko im je stalo do te iste Srbije. Prevelika sramota!
V

Vracar

pre 4 meseca

Crna Gora iznad svega
T

TD

pre 4 meseca

Nadam se da nisu ludi da se trude da prodju tamo gde ce ih svi nakantati 10 ili vise golova razlike, treba puci od CG (ili odigrati bratski jedan X) i nista ne prepustati slucaju.
M

Meraklija Belgija

pre 4 meseca

Nekada smo bili Svetska sila u Rukometu i Vaterpolu kao i u ostalim sportovima , danas smo samo prosecna Reprezentacija . Nemamo nikakve Sportske Planove u Drzavi . Nekada si imao SOFK -u koja je pomagala skole i Male sportove da se bave Sportom . Danas se deca i ne bave sportom vise . Uglavnom vise na Playstation ili na Telefon . Za koju godinu necemo imati nikakve Reprezentacije.
@

@Meraklija Belgija

pre 4 meseca

Nikakva sila mi nismo bili u rukometu, par klupskih i reprezentativnih medalja upecanih na dobru generaciju i to je to. Vaterpolo je druga prica.
N

Neutralni

pre 4 meseca

Kad smo bili svetska sila u rukometu??????Medalja osvokena kod kuce uz pomoc navijaca i sudija.A nikad nismo bili svetska sila rukometu i ne lupaj gluposti bogati
T

TD

pre 4 meseca

Ljudi, covek misli na staru/veliku Jugoslaviju (SFRJ) kad smo uzeli tri zlata, sto ste ga odmah tako napali...
S

Srbija 1999

pre 4 meseca

Vreme je da se smeni trener.
P

Panke 92

pre 4 meseca

Sta vi pisite, Island nije jak kao kolektiv. Oni ce Madjare nakantati 5-6 razlike. Kada je najbitnije Island, Danska, svedska I ostale velesile lako dobajiju protivnike. Boranija kao mi najavljuje zlatne medalje, a u realnosti ne mogu da dobiju krajnje prosecne Madjare.
T

TD

pre 4 meseca

Island (i Norveska) nisu nikakve velesile jer imaju samo dve, odnosno, tri medalje (a od toga nijednu zlatnu) kao sto su to Svedska i Danska, nemoj da ti se neko smeje...
G

Grobar32

pre 4 meseca

Šta se desilo? Desilo se to ono što smo znali da će da se desi.... jednostavno nemamo kvalitet za više... rukomet kao i fudbal su nam užasni, a evo i vaterpolo, odbojka se natječu.
D

Dobronameran

pre 4 meseca

Ekipni sport kod nas se drži na slamčici zbog igrača koji igraju u inostranstvu i ponašaju se i treniraju po sistemu i pravilima koji tamo negde postoje. Naše lige...To su lige bez briga(bez gledalaca,sa,sumnjivim ishodom,poluamaterizam) a o radu u mladjim selekcijama ni ne treba trošiti reči. Realnost najbolje odslikava "izlet"fudbalskih klubova u evropskim takmičenjima ove sezone.To je otprilike ogledalo i rukometa, odbojke, vaterpola,košarke u obe konkurencije.
n

nadrealnooo

pre 4 meseca

Cim sam video izjave pre prvog meca mozemo sa Islandom, igrali smo i protiv boljih od njih i slicna omalovazavanja Islanda ,koji je za nas , u fudbalskom zargonu receno Brazil,odmah sam znao da nece ici dobro!!!Mada nije iskljuceno ni da se ode dalje, ali taj nastup i to nipodastavanje nikome se dobrom njjje vratilo!!!Nego ajmo da vidimo sta ce biti,ali sanse su zaista male.
Z

ZV

pre 4 meseca

Amaterska liga, najgori savez planete,sto je poseban uspeh pored FSS,secikese i lopovi u Savezu i klubovima,igra se rukomet od pre 50 godina,igraci ne mogu da ukapiraju selektora....ukinuti rukomet u Srbiji,nema potrebe da postoji uopste,ove mrge motike u ruke i da rade zemlju.
B

Bostandzija

pre 4 meseca

Izgubili smo šanse protiv Islanda ! Ljudi mi nemamo napad preko BEKOVA ej !!! 21 vek a mi igramo rukomet iz 90 godina ! Svi koriste Bekove a ovi naši oće protiv Madjara koji imaju 2 metra po sredine da probijaju
K

Kako

pre 4 meseca

Mislis krila
Ј

Југовић Каћ

pre 4 meseca

Наћи првенство носу изгубили овде него 10-15 дана раније. Коме није мрско може лако да нађе изјаве наших репрезентативаца пре првенства на вашем сајту. Сви најављују нешто велико, медаље, Банда има осећај као кад је освојио ЛШ, Богдан каже научили смо на грешкама, време је... Не разумем ту потребу набијања додатног притиска, ћути и играј. Реалност је да смо репрезентација осредњег квалитета. Момцима свака част за борбу, боље играче уз оваква улагања у рукомет и школе рукомета ни не можемо имати.
B

Blaki

pre 4 meseca

Upravo tako, glatko gubimo od Crne Gore.
n

nisu nikakvi

pre 4 meseca

orlovi, tu smo gde smo po kvalitetu, nista nije poslo po zlu.. Ne zasluzujemo drugu fazu sigurno zbog pobede nad c.g. , ako ih uopste i dobijemo...Tim je tek sada moralno u kanalu.