Darko Stevanović u meču sa Monpeljeom u Doboju (©TV turnir šampiona)
Darko Stevanović u meču sa Monpeljeom u Doboju (©TV turnir šampiona)

Stevanović slobodan, napustio Bitolj

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.12.23. | 15:05

Srpski levi bek i makedonski rukometni šampion raskinuli saradnju posle manje od godinu dana

Na početku sezone boje Eurofarm Pelistera branila su trojica Srba. Reprezentativci, Bogdan Radivojević i Uroš Borzaš, ostaju u Bitolju, dok u nastavku sezone u dresu makedonskog rukometnog šampiona neće biti Darka Stevanovića.

Klub iz Bitolja je saopštio da je saradnja sa srpskim levim bekom raskinuta šest meseci pre isteka ugovora. Stevanović je stigao u Bitolj početkom godine iz beloruskog šampiona Meškov Bresta, osvojio je titulu sa zeleno-belima krajem maja, ali ove sezone nije mnogo igrao. Bio je u drugom planu, pa je raskid saradnje bio očekivan.

Izabrane vesti

Sa samo 19 godina nekadašnji levi bek Partizana je debitovao za seniorsku reprezentaciju Srbije. Osim crno-belih igrao je u Mađarskoj za Balaton i Eger, u Kataru za Al Arabi, a šest meseci je proveo u Saudijskoj Arabiji. Zasad, nje poznato gde će nekadašnji rukometaš Partizana da nastavi karijeru. Možda ga posle nekoliko godina opet gledamo u Srbiji.

ZANIMLJIV PUT DARKA STEVANOVIĆA: OD PARTIZANA PREKO BALATONA, DOHE, MEKE I BRESTA DO MAKEDONIJE

Pre Stevanovića, Bitoljčane su prethodnih dana napustili Portugalac Vilson Davajes i Danci, Kasper Kisum i Andreas Nilsen. Eurofam Pelister je i dalje bez boda u Ligi šampiona. Ima svih 10 poraza. U drugom delu šampionata Makedonije prioritet Pelistera je borba za titulu sa skopskim timovima, Vardarom i Alkaloidom.


tagovi

Darko Stevanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara