Komentari na vest

Stiglo odobrenje FIVB: Veliki talenat rumunske odbojke od 2024. u dresu Turske

V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!

pre oko 2 godine

Njena odluka ali mi je licno zao sto je dosla do ovoga.Prvo jer je u Rumuniji proglasena za sportistu godine a drugo jer je normalno otici i igrati u inostranstvu sto se tice klubova,ne znam sta joj je tu toliko sporno pogotovo jer Rumunija osim zlatne/srebrne lige nije igrala do protekle godine velika takmicenja sto ne znaci i da ne napreduju,iz tog razloga mi je zao jer volim Rumuniju kao narod i naciju.Jako dobra odbojkasica,veliki talenat.Super joj ide u Galatasaraju,bila je najbolja u Jesiljurtu koji se sad raspada a koji je bio skup mnogo bas mladih i talentovanih devojaka i vidi se da sve vise napreduje gledajuci je.Rumunija je izbacila nekoliko dosta kvalitetnih odbojkasica,pre svega nju i Adelinu Ungureanu iz UYBA koja je u Kuneu eksplodirala,Adriana Matei i Diana Ariton su dosta dobre,Buterez Rodica isto dosta dobra...Poslednja Rumunka koja je bila bas toliko popularna je bila neverovatna Karmen Turlea!
S

Struka se oglasila

pre oko 2 godine

Pa zar ne rekoše naši “stručnjaci” da ne možeš biti dobar primač a kamoli korektor ako si ispod 190cm?? Da ne spominjem da ima i blokera nižih od 190cm a opet su vrhunski(Eda Erdem,Chiaka Ogbogu itd)… A isti ti takodje prebacuju, jer zamisli 2 Srpkinje iz Republike Srpske igraju za Srbiju!!!A na ovo ili na Leona Poljaka, odnosno Juantorena Italijana ćute. A znaju reći kako je Brankica prvo igrala za mladje selekcije Bosne, doduše i Natalia Gončarova je prvo igrala za mladje selekcije Ukrajine pa onda prešla za Rusiju. Pa?
Č

Čisto da znaš

pre oko 2 godine

Brankica je igrala za seniorsku reprezentaciju Bosne. Sa 23 godine baš i nisi kadet ili pionir.
G

Gostex

pre oko 2 godine

180 i 188 je baš isto hahahahahahahha
S

Struka se oglasila

pre oko 2 godine

Pa neće biti, ona je 2012. u Evropskoj ligi zaigrala za Srbiju sa 21 godinu(91’ godište). Nakon toga igrala na OI u Londonu. Gončarova 89’ godište zaigrala za Rusiju 2010, a do 2009. igrala u mladjim kategorijama Ukrajine. Try again
Č

Čisto da znaš

pre oko 2 godine

Ako ja lažem, CEV ne laže: https://www-old.cev.eu/Competition-Area/CompetitionTeamDetails.aspx?TeamID=318&ID=15
Č

Čisto da znaš

pre oko 2 godine

Ispravku za godine uvažavam, ali i dalje se činjenica ne menja
L

Loll

pre oko 2 godine

Najbolji primač Vakifbanka i Brazila Gabi ima samo 180cm, Tandara korektor 184cm. Sylla 184cm itd
L

Loll

pre oko 2 godine

Možeš misliti igrala za Bosnu, koji god da sportista tamo imalo vredi nastupa ili za Srbiju ili Hrvatsku. Evo najskoriji primer korektor kadetske reprezentacije Luka Stanković, isto došao iz Brčkog da igra u Vojvodini.
P

Pusti ti Gabi

pre oko 2 godine

Gde nestadoše "reprezentativke" od 180 u Superligi, poranile nešto sa sezonom kupanja?
Č

Čisto da znaš

pre oko 2 godine

Pa nije sad možeš misliti. Prvo se busaš u grudi i pričaš gluposti a onda kada dobiješ crno na belo da je neko nastupao za seniorsku reprezentaciju druge države onda kao možeš misliti... Luka Stanković je od pionirske selekcije u našem sistemu, njega možeš sa Tijanom porediti po tom pitanju.
L

Loll

pre oko 2 godine

Ma sta si ti nasao crno na belo, cinjenica je da je Brankica sa 21 godinu igrala u Londonu 2012. Ju zamisli igra Srpkinja za Srbiju kakvo cudo!!! Videla je ona i sama gde su medalje, a ne da igra za tim koji se jedva plasira na EP.
Č

Čisto da znaš

pre oko 2 godine

Da si lepo definisao, videla gde su pare i medalje.
L

Loll

pre oko 2 godine

A sto se reprezentativki tice eno ih u Obrenovcu treniraju za kvalifikacije za juniorsko EP. A bice po prvi put takmicenja U21 pa cete moci i tamo da ih vidite. Koja ogorcenost, kapiram da se radujete kad izgube...
I

Itd

pre oko 2 godine

Ovako su oni hteli i Tijanu Bošković da uzmu ali njen otac je to odmah odbio i rekao da samo Srbija dolazi u obzir. A sad možda to ponovo pokušaju ali sa Henom Kurtagic, pogotovo jer postoje neke price da će možda otići u Fenerbahce.
H

Hahahahaha...

pre oko 2 godine

Odmalena sam sanjala da igram za Tursku....
P

Pa znaš šta

pre oko 2 godine

Kad sa 14 godina odeš tamo i treniraš/igraš po njihovim klubovima, sa njihovim trenerima, zašto da ne? Šta joj je Rumunija obezbedila?