Stoni tenis: Pregršt opcija za klađenje

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.05.20. | 09:41

Rusija, Ukrajina, Kina, Češka...

Pandemija korona virusa prekinula je gotovo sve fudbalske lige na planeti, izuzev Belorusije, Nikaragve i još nekih ostrvskih i afričkih zemalja (Nemci krenuli prethodnog vikenda od većih liga). Međutim, to ne znači da nema šta da se igra. Naprotiv.

Pisali smo već da je stoni tenis ovih meseci dobio pažnju kakvu nije mogao ni da sanja, a upravo je ovaj sport dokaz da u svakom zlu ima i poneko dobro. Recimo, za razliku od fudbalskih mečeva, ovde ne morate mnogo da čekate, s obzirom da okršaji ponekad traju i manje od pola sata.

Izabrane vesti

SVE KVOTE ZA MEČEVE U STONOM TENISU

Danas su na programu mečevi u Pro ligi i Setka kupu, i još nekoliko turnira, pa bacite pogled.


Selimo se na stoni tenis u Nemačkoj, gde ćemo danas gledati okršaje u četvorouglu Venger – Heninger – Hapek – Čaib. A već u ranu zoru, jedan naspram drugog staće Venger i Heninger, koji nikako ne mogu da se pohvale rezultatima u poslednjih nekoliko dana. Naime, prvopomenuti igrač ima sve same poraze na ovom turniru, dok je Heninger upisao pet neuspeha u nizu.

Apsolutni favorit danas biće Daud Čaib, koji ne pamti kada je izgubio set, a tek meč. Poslednjih pet duela dobio je rezultatom 4:0, a izgubio je davnog prvog maja. Čak 24 meča je dobio nakon toga, što dovoljno govori kolike su šanse za pobedu Hapeka.

Hapeku će adekvatan rival za nadigravanje biti Venger, protiv kojeg već može da očekuje trijumf. Ovaj stonoteniser igra prilično promenljivo, često mu se dešava da upadne u serije, kako pobeda, tako i poraza, ali se može reći da je favorit u susretu sa današnjim rivalom. Zapravo, dobio ga je u sva četiri dosadašnja duela.

Heninger takođe teško da će moći da namuči Čaiba. Jednostavno, dva puta su odigrali do sada, oba puta je slavio Čaib, a uz to se nalaze u potpuno različitom momentumu. Čini se da će danas Čaib uspeti da se prošeta kroz sve duele.



"Čekirajte" i aktuelnu rang-listu, jer sigurno može da bude od koristi za ubuduće.

Kineski igrači i igračice dominiraju, a u prvih pet je dvoje takmičara iz Japana. Utefterite za danas, ali i za buduće dane.

Za više detalja, pogledajte celu listu OVDE.


tagovi

stoni tenisping pong

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara