"Pobednik MOZZART"
"Pobednik MOZZART"

Sudar kolosa na Banjici

Vreme čitanja: 1min | pet. 13.06.14. | 13:39

Ovog vikenda na stadionu Kralj Petar Prvi odražava se prestižni ragbi turnir MOZZART Beogradski pobednik

Pobednik MOZZART

Narednih dana širom Beograda pod pokroviteljstvom kompanije MOZZART održavaju se tri prestižna sportska događaja: teniski MOZZART futures, finale Kupa Srbije u atletici, ali i ragbi turnir.

Izabrane vesti

Ako želite da vidite pravi, muški sudar, ne propustite da ovog vikenda posetite stadion Kralj Petra Prvi na Banjici (stadion Rada), jer tamo ragbi klub Pobednik, u saradnji sa kompanijom MOZZART i Ragbi savezom Srbije, organizuje 3. Međunarodni ragbi turnir MOZZART Beogradski pobednik 2014. Na ovom prestižnom takmičenju učestvuju čak 23 ekipe u tri kategorije: ragbi 7's mušakrci - olimpijska disciplina, ragbi 7's žene- olimpijska disciplina i veterani. Ekipe na Banjicu dolaze iz osam evropskih zemalja i to iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore, Rumunije, Mađarske, Bugarske i Poljske. Početak turnira je zakazan za 11 časova u subotu 14. juna, a program traje sve do 18 sati. U nedelju početak programa je zakazan u isto vreme, a svečano zatvaranje Beogradskog pobednika je u 15 časova.

Pobednik MOZZART

Naravno, ovo nije niti će biti sve što kompanija MOZZART čini za domaći sport. Budite spremni za još mnoga iznenađenja i uživanje u vrhunskim sportskim događajima iz MOZZARTOVE "kuhinje". 


tagovi

SrbijaragbiMozzart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara