Komentari na vest

Surova realnost: Tijana ne može sama u finale, moćni Koneljano će igrati za titulu

B

Buongiorno tutti

pre oko 1 mesec

Conegliano je masonerija. Ekipa koja je okrenuta tome da svake godine fabrikuje i proizvodi vrhunske igrace. A Santarelli potvrdjuje jos jednom da je u ovom trenutku najbolji odbojkaski trener na planeti.
G

GostKG

pre oko 1 mesec

Švedska kraljica,Isabel Haak ponovo objasnila neke stvari. Najjače mi je kad pročitam ove dežurne pljuvače Haak,Egonu,Vargas... kao Ezačibaši nema dobru ekipu... A zato Švedska ono,kida verovatno. Srbija je i bez Bošković bila evropski šampion,a reći ću vam još nešto i Ezačibaši je bio šampion Turske bez Bošković,a sa njom - ni jednom....
0

002002

pre oko 1 mesec

Danas histerija po Twitteru što je Lanier rekla da su verovale i u prvoj utakmici da nakon 0:2 mogu da pobede 3:0. Ismevanje, pozivi na linč, i priče kako će ih Ezačibaši izgaziti u drugoj utakmici.... Gde ste sada? Devojka rekla samo ono što je realnost a vi slobodno nastavite da se (samo)lažete. Teren je merilo a ne epski dvoboju po društvenim mrežama!
R

Rexus21

pre oko 1 mesec

U finalu dva najbolja tima,a Turci nek nastave da ulazu milione - DZABA,vestacki se ne moze!
B

Bravo Imoco!

pre oko 1 mesec

Paola Egonu 5 vezanih finala Lige Šampiona sa tri različita kluba. Kako njoj ne smeta koga ima u ekipi? Neko je klasa a neko je večiti kukavac. Svaka čast i Santareliju, utišao kako naložene Turke tako i naložene domaće nemače pojma.
I

I??

pre oko 1 mesec

I? Sta ima od tih titula LS, kad place i pada na pod svaki put u reprezentaciji, 0 olimpijskih medalja, 0 svetskih prvenstava! Hahahahaha druze zena igrala u Novari, Imocu, Vakifu i Vero Volley-u, sva 4 tima su za Eczacibasi VRH VRHOVA, u svim tim timovima imala je dizace a ne hodajuce nezgode, primace top klase a ne Hande Baladin promoterku red bulla. Ne bih menjao Tijanine svetske titule i olimpijske medalje ni za jednu titulu LS Paole Egonu.
s

secamo se

pre oko 1 mesec

Jesu ti domaci nemači pojma oni što su prognozirali da Ezačibaši nema šanse ni protiv Skandicija pre mesec dana?
x

xD

pre oko 1 mesec

Dajte još Gabi Guimaraes i Brendu Castillo pa možda i uzme neki trofej. Malo su Grey, Baladin, Stevanović....
E

Ejj

pre oko 1 mesec

Da je pametna otisla bih, Gvideti je zove u Vakif vec dve sezone. Igrala bi ove godine sa Gabi, koja je smatra najboljom ikada, divi joj se Tijana mladja od nje. Sledece sezone Vakif ce imati solidnu ekipu dovode Boseti, Yuan kineskinju na srednjeg blokera, solidna ekipa, al ona ne zeli u Vakif. Zvao je i Skandici vec 2/3 sezone je zovu, Vero Volley je zvao ove sezone kad je odbila Paola potpisala za Vero Volley. Ovaj tim je gubljenje vremena
č

činjenica

pre oko 1 mesec

Gray,Baladin i Stevanovicka sve sile od igrača...Ova poslednja za 2 meča protiv Koneljana nijedan blok nije napravila, Kanadjanka ima procente napada ispod 20%, o čemu mi pričamo?
x

xD

pre oko 1 mesec

Grey MVP italijanske lige prošle godine. Stevanović najbolji srednji bloker Lige Šampiona, igračica bez koje Srbija ne bi osvojila zlato na SP 2022. Baladin primač servisa koji godinama igra na najvišem nivou. Prošle godine Maja Ognjenović u timu, verovatno i najbolji ženski dizač 21.veka. Ali naravno da nikada nije do Bilećke lopate nego su uvek drugi krivi.
č

činjenica

pre oko 1 mesec

Pričaš o prošlom vremenu, Stevanovicka ni na EP prošlo leto nije mogla da se sastavi i tako nastavila i u klubu, ne zna se dal je gora u bloku gde stalno kasni ili u napadu. Gray se zadesilo da u 1 meču od 5 koliko se igra finale Skudeta zablista ali to ne znači da nije sedela na klupi skoro celu prošlu sezonu u Koneljanu.
x

xD

pre oko 1 mesec

Upravu ste, svima se zadesi, podesi, preklopi, zaklopi, naklopi, imaju sreće u životu jedino je Bilećka lopata velikomučenica epskih razmera, čak i kada joj druge igračice na tacni donose pobede. Nepravda, rekao bi Kalimero.
č

činjenica

pre oko 1 mesec

Vidim da vas najviše boli mesto njenog rođenja ccc, teško vama kada kroz 5 godina dođe i druga Bilećanka, Mina Vujovic iz Vakifa, da bude nosioc reprezentacije Srbije.
p

porazi su

pre oko 1 mesec

sastavni deo sporta...mnogi sjajni fudbaleri pa nemaju ligu sampiona npr.. sve je to zivot.. uvek cu voleti vise Ticu od Vargas ili Egonu.. Tica je nasa...i sjajan je covek pre svega a tek onda odbojkasica....
Č

Čuveni Uspesi

pre oko 1 mesec

Polufinale zlatnog sjaja!
U

Uspeh!

pre oko 1 mesec

@Čuveniuspesi, 2x svetski prvak i 2x mvp uzastopno (jedina uz Reglu Tores, ako znas ko je al po tvom komentaru rekao bih da ne znas ni sta je odbojka), 2x evropski prvak i 2x mvp uzastopno i jedina uz Tatjanu Koshelevu koja je to uspela, 2 olimpijske medalje i najbolji korektor Olimpijskih igara 2020, 3 puta za redom 2017,18,19 izabrana od Cev-a za odbojkasicu godine (rekord koji i dan danas drzi) 3 puta klubski svetski prvak a dva puta je bila MVP tog takmicenja (jedina uz Zhu Ting i Haak) sa 26 godina! a sta je tvoj uspeh? Komentarisanje Tijane Boskovic 🥲 sedi 1
Č

Čuveni Uspesi

pre oko 1 mesec

Da može da udje uopšte u rečenicu sa Reglom Tores i Mirejom Luis fali joj pre svega tri uzastopna olimpijska zlata. A i poneki klupski trofej, da ne stoji baš krompirić koji bode oči. Ipak rekorder je u ovim pozlaćenim polufinalima i četvrtfinalima, to nema šta, kapa dole. A što se tiče ličnih uspeha, pogledaj sebe u ogledalu prvo pa pričaj nešto drugima. Bar mi nije jedini argument u komentaru da drugom pišem "Sedi 1", što je odlika poprilične nesposobnosti ostvarenja smislene konverzacije, usled (verovatno i nažalost) ne preterano velike inteligencije i botovskih sklonosti.
s

smehotres

pre oko 1 mesec

Pozlacenim polufinalima jel ti to o Egonu koja za 5+ godina u reprezentaciji ima jedino bedno EP što naspram 2 svetska zlata i 2 olimpijske medalje dodje mačji kašalj lol
A

Aaacccccmmmm

pre oko 1 mesec

Kao što sam prošli put rekao...Santareli je bog zenske odbojke i on je taj koji donosi prevagu...Žaliće Srbija dugo što ga nije platila koliko je tražio i zlato teško će vidjeti u bližoj budućnosti
i

ironija

pre oko 1 mesec

Montenegrin brini brigu o ženskom rukometu a mani se srpske reprezentacije.
A

Aaaaaccccmmmm

pre oko 1 mesec

Baš suprotno,daleko bilo da sam montenegrin...oni nisu moji
b

bataod zlata

pre oko 1 mesec

NI jednu stvarno vaznu ili odlucujucu loptu Tijana nije realizovala.,Kao ni u prvom mecu. A Hak, bije li bije. Kada ti je najbolja igracica slabija od protivnice na istom mestu u drugom timu - onda je sve jasno. Dugo nisam vidio da je TB ovako ispod nivoa neke suparnice. Nabije ona svojih 25 poena, ali, sem statistike, koja je svrha? Ako je za utehu, sve ostale iz Ezacibasija su jos slabije. Primaci i dizaci totalno inferiorni u odnosu na protivnice... A ovaj terner u Ezacibasiju. Pravi turski Šojic. Maneken koji se malo bavi odbojkom. Ali, ako vlasniku nije tesko da to placa, ko smo mi da gunđamo.
i

ironija

pre oko 1 mesec

Koja ona to ključne lopte nije prošla a?To što je u prvom setu imala učinak od 70% i što je na njoj celo vreme visio trostruki blok a nijednom je nisu mogli izblokirati?
z

za klasu bolje

pre oko 1 mesec

Memojte podilaziti Boskovicki toliko. Sramotan je njen nivo servisa za ovakav nivo vaynosti meca. I to traje vec dugo. Plus ponekad iritirajuca nekreativnost u napadu - ona ili udara preko bloka ili kuva. Nisam je deset puta za ovogodina video da igra blok aut. To joj je nepoznat pojam skoro. Ona PADA U NIVOU IGRE. Zasto, to valjda zna ona i ovaj nesretnik koji je zalutao na klupu. Hande Baladin? Šet servosa zaredom nemoze da vrati. I ona i ne konta koliko stvarno vredi. Debelguza Voronkova? O dizacima (koji su nas verovali ili neuzeli u finalu EP) da i ne pricam. S druge strane, Hak vrh. Raznovrsna, ubojiza. Pokazala u oidrelklktnim duelima sa Boskovoc kako stavri stoje. Sutiinaki Koneljano je bolji na svim pozicijama. Otuda su 3 dobijena seta Ezacibasija velki uspeh.
T

Ti!

pre oko 1 mesec

A ti padas u nivo neinteligencije. Zena prosla nemoguce lepote, dve utakmice za redom sa Imocom je cuva trojni blok zena prolazi samo tako! Nemas pojma o cemu pises