Komentari na vest

Surovo iskren Janić: Kao pioniri koji su se skupili pre pet dana... Publika više neće dolaziti

s

sanjavucetic12345@gmail.com

pre 6 meseci

Ustvari to je vise realno gledanje stvari nego surova iskrenost.Moraju da budu mnogo bolji ako misle da budu konkuretni za LS brzi,da radi sa svojim igracima konstantno na psiholoskoj motivaciji.Mora da postoji kvalitetna interakcija izmedju trenera i igraca.Danas svak zna da igra odbojku i nemojte da se cudite sto su vas Austrijanci nadigrali.Bili su bolji, kvalitetniji tim i to je to a vama ostaje da dobro poradite na svim segmentima igre plus psiholoska motivacija.
S

Steva Mrak

pre 6 meseci

Mi ulazemo u kosarku .Od kada se Jugoslavija raspala u rukometu Zagreb je bio 2 puta prvak evrope a Celje 1 put a Vardar 2 puta.Kod zena Buducnist 2 puta i jednom druga a Vardar dva puta igrao finale. Podravka bila prvak i druga u evropi.Zagreb je bio prvak evrope. U odbojci Dubrovnik i Mladost kod zena prvaci evrope.Miskarci Mladosti bili na finalnom turniru.Kod nas Vojvodina treca.U Staroj Jugoslaviji Mladost i Spartak bili treci u evropi.U rukometu u staroj Jugi i Borac Banjaluka i Metaloplastika i Zagreb uzimali teofeje.Radnicki kod zena 3 puta bio prvak a 4 puta drugi u evropi.Beograd 1 drugi.Zagreb 1 drugi.U Zenskoj kosarci Zvezda prvak evrope i 2 puta cetvrta i 2 puta treca.Radnicki 4 u evropi.Jedinstvo Tuzla jednom prvak.Muska kosarka i Bosna i Cibona i Jugosplatika i Partizan.Moglo je i u staroj Jugoslaviji a i u drzavama koje su to pokazale posle Hrvatska zenska odbojka i rukomet.Crna Gora Rukomet.Slovenija i Makedonija Rukomet.Mi smo se opredilili za kosarku koja je skupa.Lepo je sto igraju egal CZ i Partizan sa svima u evropi i pune su hale ali postoje i ostali sportovi gde bi sa manje para bili na finalnom turniru lige sampiona.
P

Plavi Safir

pre 6 meseci

Tako je.Imamo Tradiciju u rukometu.Ovo je podneblje za rukomet.Mogli smo u staroj Jugoslaviji i muskarci i zene i eto posle 1992 skoro sve republike bivse Jugoslavije su imale prvake evrope.Zenska kosarka je nogla u staroj Jugoslaviji moze i danas.Malo para treba tu.Mladost u odbojci je bila 2 puta druga u Jugoslaviji i to se vise ponoviti nece.Kod zena su Hrvati sa Ruskinjama uzeli titule prvaka evrope u odbojci.Odbojla je danas skupa jako.Rukomet i zenska kosarka su zasluzili podrske.Sa malo para bi igrali finala lige sampiona.Malo se uzme od fudbala i kosarke i resen problem.Odbojka mozda muska moze da se umesa.Imala je Vojvodina rezultate i tradiciju.Zenska.nema rezultate klupske i skupa je jako.
T

Tema dilema

pre 6 meseci

ZOK Mladost je bila prvak jos u staroj Jugoslaviji (1990/91), Zagreb nikad nije bio prvak u zenskom rukometu, ali, zato su Slovenke bile dva puta, a Makedonke jednom. Takodje, od klubova iz SFRJ, Partizan iz Bjelovara je takodje bio prvak u muskom.
l

los

pre 6 meseci

kako su svi realni kad je u pitanju Partizan, kako to nista nije strasno, jer su protivnici bogatiji, a kad je Zvezda u grupi sa Sitijem i Lajpcigom u LS , onda je tragedija da se od njih gubi i bori sa prvakom Svajcarske za prolaz u LE.. al dobro koliko su navijaci crno belih nekad licemerni toliko su za to krivi i sami zvezdasi, to kao jedan od njih kazem
H

Handball Fan

pre 6 meseci

Jednostavno koliko para toliko muzike i kraj priče. Do pre desetak godina bilo je moguće (u svim sportovima) da pobediš protivnika sa višestruko većim budžetom i armijom stranih igrača, danas je to postalo naučna fantastika. Zato klupski sport postaje sve monotoniji. Ko što ne možeš u grad bez minimalno 10 eura, ne možeš ni u LŠ bez milion. Žalosno, ali je tako. U takvim situacijama bolje je odustati od LŠ, i igrati CEV ili Challenge Cup, tamo gde si koliko toliko konkurentan. Slično kao i CZV u fudbalskoj LŠ. Pa hiljadu puta bolje je igrati ligu konferencija. Bar nekad obraduješ navijače, ovako ih smore porazi.
2

249

pre 6 meseci

Šta da radiš u grad sa 10e, bato?
А

Анонимус

pre 6 meseci

Подршка Бојану и момцима, идемо даље!
G

Gost1828485758

pre 6 meseci

Najveci problem ove ekipe Partizana je dizac, sto se videlo i na nekim domacim utakmicama, neprecizan a cesto i takticki lose. Nema ni servis, a nema ga ni u bloku. Prijem je problematican ove godine u odnosu na proslu... Ovako amaterski da odigraju je stvarno sramota.
0

07

pre 6 meseci

Marko BG boli istina ali otvori ti oci bice ti bolje
С

Сале2323

pre 6 meseci

И овде нас таламбусају ко' пајаце... Сад и "аустријска одбојкашка сила" показала снагу над нама!? Невероватно шта се десило са мушком одбојком, али невероватно?!? Овакав резултат показује 2 класе квалитета изнад, оног ко је победио. Ајде да је неки француски, пољски, руски тим преко пута, али аустријски, за које нисам ни сигуран да играју одбојку
0

07

pre 6 meseci

odbojka u Srbiji nije za muškarce, jer ipak su u Srbiji bolje žene jer to je ženski sport. I zato je muška odbojka u senci kako na reprezentativmom tako sad i polako na klubskom nivou i zato muška odbojka tone sa lošim rezultatima
M

Marko BG

pre 6 meseci

07 Sedi 1
g

gost Kraljevo

pre 6 meseci

Nisam gledao ali ocekivano sve.Ne znam kako se nasi klubovi usude da mastaju o ligi sampiona.Nemamo taj kvalitet i to nije nivo za nas.Kao sa ficom da se trkas protiv mercedesa.Ako nemas kvalitet i novac nema sta da trazis medju najboljim u evropi.
G

Godzila

pre 6 meseci

Volim iskrene trenere. A ne ono tipa: Igrali smo neverovatno prvih 6 minuta a posle smo pali.
m

marel01

pre 6 meseci

Da da,tako ti je to kad na kuknjavu i muljanje osvojis titulu...
t

tako je

pre 6 meseci

a ovi sto lupaju minus, gledali odbojku jednom u zivotu
O

On, ono i ona

pre 6 meseci

Kakvo muljanje, kmete?