Komentari na vest

Sve jasno posle prvog seta: Maja ide u četvrtfinale, Tijana i Jovana moraju okolnim putem

A

Ana Marijaaaaa

pre 4 meseca

I dalje mi nije jasno sto Tijana ostaje u ovoj ekipi. Skandici ih ponizio danas u svakom smislu. Tijana em nema saigracice em nema trenera. Ovo sto igra Hande Baladin moze svaka Turkinja iz lige ali za manje para sto uzima ova promoterka Red Bull-a. Bolje da je ostala u Nemackoj sa kompanijom Red Bulla mozda bi dobila krila pa da uspe jednu loptu da prebaci preko mreze. Kad vidim dizace Eczacibasija koji se vuku po terenu kao da nemaju hleba da jedu, a Maju na suprotnoj strani koja sa 40 godina leti po terenu i skida u odbrani one smece jacine boga oca ne bude mi dobro. Mada dobro je da ona dobro igra njega igra je vazna za Pariz i OI, a igra Eczacibasija izgleda nije vazna ni samoj ekipi.
X

XDs

pre 4 meseca

Pa bila je prosle godine Maja u Turskoj pa opet nista. Mozda nije u saigracicama problem?
A

Ana Marijaaaaa

pre 4 meseca

@XDs, pa bila je al nije imala normalne saigracice. Procitaj sta je napisano, ovo sto igra Hande Baladin moze i druga turkinja za manje pare al jbg nije popularna kao Hande Red Bull Baladin, Skandici ima Herbots i Zhu koje rade svoj posao za razliku od primaca Eczacibasija. Alexa Grej ima uzasan prijem a u odbrani spava, Voronkova isto na prijemu slaba. Srednjaci su im uzasni, 3 srednjaka koja su im igrala su imala ukupno 4-5 blokova, a dva srednjaka Skandicija 10. Eczacibasi ima ocajne transfere. Maja ima saigracice u Skandiciju, poentiraju na sve strane od primaca do srednjaka, kome god je danas dala loptu bila je sigurna da ce resiti stvari.
i

ironija

pre 4 meseca

A u kome ti smatraš da je problem ha?Da nije možda u Tijani koja isporuči 27 poena a niko drugi ne igra u tom timu sem nje. Prosečni primači i ove i prošle sezone(Voronkova, Baladin bile i prošle sezone), prosečan dizač, a i blokeri. Stevanovicka više ni jedan blok ne može da napravi, a u napadu još gora. Celo leto je tako igrala u reprezentaciji a evo nastavila i u klubu. Na ime se prodala u taj klub a ne na osnovu igre.