Šenon Brigs (©AFP)
Šenon Brigs (©AFP)

Tajson našao protivnika za povratak u ring

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.05.20. | 15:17

Malo ko je očekivao ime nekadašnjeg WBO šampiona

Jedan do najvećih boksera svih vremena, i dalje najmlađi nosilac šampionskog pojasa u WBC kategoriji, Majk Tajson opasno je zagrejao javnost najavama da se vraća u ring.

Sada smireni 53-godišnjak, vlasnik veoma uspešne kompanije za uzgoj i obradu marihuane, usput i gost u mnogim holivudskim ostvarenjima, takođe autor popularnog podkasta "Hotboxin’ with Tyson", odlučio je da je vreme da ponovo navuče rukavice.

Izabrane vesti

Cilj mu je čisto humanitarni, da prikupi što više para onima kojima su one najpotrebnije, te je odmah dobio nekoliko ponuda za obračun. Među prvima se javio da pomogne njegov stari "neprijatelj", a sada dobar prijatelj Ivander Holifild. Međutim, čini se da se Gvozdeni već dogovorio sa još jednom legendom plemenite veštine, iako još nije nije ozvaničeno. U pitanju je Šenon Brigs bivši WBO šampion koji tvrdi da je taj.

"Biće to najveća borba u istoriji! Ali ljudi moraju da shvate da je u pitanju egzibicija, humanitarni događaj", tvrdi 38-godišnji as.

Nekoliko snimaka sa Tajsonovog treninga raspalilo je maštu milionima njegovih fanova širom sveta, jer zaista deluje impresivno. No, naravno teško da će biti na nekadašnjem nivou, ali to ljude koji poštuju ono što je uradio u boksu mnogo i ne interesuje.

"Kada završimo sa borbom videćemo da li tu ima još nešto u nama, da li možemo ovako i dalje", rekao je Brigs.



tagovi

boksMajk Tajsonborilačke veštineborilački sportovi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara