Odbojkašice TENT-a (©MN Press)
Odbojkašice TENT-a (©MN Press)

TENT i Inđija na terenu, odložena čak tri meča

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.01.24. | 12:48

Obrenovčanke imaju lepu šansu da nastave sa pobedama

Odbojkašice TENT-a su dva meseca bez poraza na domaćoj sceni, a danas imaju priliku da nastave da koračaju pobedničkim stazama.

One su poslednji poraz doživele 18. novembra - bilo je to u derbiju kola protiv Jedinstva. Posle toga su naređale sedam trijumfa - pet u prvenstvu i dva u Kupu. U tom periodu su imale i dva poraza - oba na evropskoj pozornici od Lugoža u CEV Čelendž kupu.

Izabrane vesti

I danas su Obrenovčanke veliki favoriti protiv Inđije. To je prvi meč koji se u domaćoj ligi igra posle duže pauze. Zakazan je za 19.00 časova.

U subotu su na programu još dve utakmice. U derbiju kola sastaju se Ub i Crvena zvezda od 18.00 časova, a sat vremena kasnije aktuelni šampion Jedinstvo dočekuje Srem.

Tri meča su odložena za 7. februar zbog obaveza članova ekipe u kadetskoj i juniorskoj reprezentaciji. U pitanju su dueli Omladinac - Klek, Železničar - Partizan i Spartak - Radnički.

Posle odigranih 12 rundi Jedinstvo je lider sa svih 12 pobeda. Najbolje ga prati TENT, koji ima poraz samo od ekipe iz Pazove (skor 11-1). Zvezda i Železničar su na 9-3, pa Ub i Srem na skoru 7-5.

Partizan, Inđija i Jedinstvo su do sada ostvarili učinak 4-8. Spartak ima skor 3-9, Klek 2-10, a Radnički je na dnu sa 0-12.

PRVENSTVO SRBIJE ZA ODBOJKAŠICE

13. kolo

PETAK

19.00: TENT - Inđija

SUBOTA

18.00: Ub - Zvezda

19.00: Jedinstvo - Srem

7. februar

18.00: Omladinac - Klek

19.00: Železničar - Partizan

19.00: Spartak - Radnički



tagovi

OK TentSuperliga Srbije u odbojciOK Inđija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara