(©Starsport)
(©Starsport)

Trener crveno-belih Jevtić: Mislim da ovaj rezultat svima ide u korist

Vreme čitanja: 2min | ned. 14.04.24. | 22:51

"Ako je već neka ekipa morala da trijumfuje, možda i bolje da bude ovako 3:0... Znamo da je serija duga", rekao je Ivica

Verovatno bolji početak finala Ivica Jevtić nije mogao da zamisli. Odigrala je njegova ekipa jedan od najboljih mečeva u sezoni, ostvarila ubedljivu pobedu protiv Partizana i malo se približila tituli.

Svesni su crveno-beli da ima još mnogo da se igra, ali zadovoljstvo na Banjici sasvim logično nisu krili...

Izabrane vesti

"Nisam očekivao baš 3:0, ali znao sam da imamo kvalitet da pobedimo", rekao je trener Zvezde Ivica Jevtić. "Ako je već neka ekipa morala da trijumfuje, možda i bolje da bude ovako 3:0. Znamo da je serija duga, da se igra u tri pobede i da je teško da se oporavimo za tri dana. Mislim da ovaj rezultat svima ide u korist... Čestitao bih svojim momcima, stvarno su odigrali dobro. Isto tako igračima Partizana. Znam da ovo nije maksimum koji oni mogu da pruže, očekujem da u Masteru pršti na sve strane".

Početnim udarcima su potpuno poremetili prijem Partizana, samim tim i organizaciju napada.

"Bili smo i snažni i disciplinovani na servisu. Pogađali smo baš tamo gde smo hteli. Sad je najbitnije da zadržimo taj kontinuitet, znamo da je ovo tek prva utakmica. Tek prvi korak koji ništa ne mora da znači... U suštini znači na psihološkom planu za dalje, ali da bismo došli do samog kraja moramo da napravimo tri koraka, odnosno zabeležimo tri pobede".

Zvezda je u polufinalu imala dve utakmice, a Partizan je morao da igra majstoricu. Ipak, Ivica ne vidi da je to razlog ovakvog večerašnjeg izdanja.

"Mislim da nije... To je iskusna ekipa, koja zna kako se osvajaju trofeji. I prošle godine su oni teško došli do finala, morali su da preokrenu protiv Zvezde u četvrtfinalnoj seriji, a na kraju su savladali Vojvodinu u tri utakmice. Kad se dođe do finala - umor ne igra veliku ulogu. Da svakog od njih probudite u tri sata noću i pitate da li su spremni - reći će da jeste", podvukao je Jevtić.



tagovi

OK Crvena ZvezdaIvica JevtićSuperliga Srbije u odbojci

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara