Komentari na vest

Turkinje uspešno koračaju ka Parizu, Peru im napravio malo problema

z

zenska odbojka SRB

pre 9 meseci

Nakon Pariza adio u Srbiji.Svim silama se raznorazni trude da je unište i na dobrom su putu.Verovatno sport koji najviše iritta i koji je oznacen kao problem za većinu ostalih ženskih sportova pre svega zbog masovnosti.More akcija je pokrenuto da se sve to uništi i ide se dobrim putem ka tome.Ubrzo će laici da se pitaju kako se zo desilo..Dešava se već.Zločin u sportu kratko i jasno.Džabe sve medalje tu.
D

Da da da

pre 9 meseci

Pa zna se to.Svi je krive i svi svoje neuspehe vezuju za odbojku.Kako kad su sve devojčice na odnojci.Kako kada su sve visoke na odbojci.Kako kada nama ostaju samo one koje nisu za sport itd. Uspeh u Srbiji se ne prašta.
S

Sve po zasluzi

pre 9 meseci

Za Nigerijku Egonu nije bilo mesta u startnoj postavi na minulom Evropskom prvenstvu, pošto je Macanti poverenje uglavnom ukazivao Ekaterini Antropovoj – igračici ruskog porekla koja je nedavno dobila državljanstvo Italije.Tako će proci i Vrgas kada Turska dovede novog stranca za koju godinu.Stranac je stranac.Egonu nije ni otišla na kvalifikacije sa Italijom.
B

Brundo

pre 9 meseci

Kvalifikacioni turnir je nista.Videcete u Parizu kad SAD, Brazil, Kina dodju sa dosta jacim sastavima.To je najbitnije takmicenje u odbojci uz SP.
č

činjenica

pre 9 meseci

Koji jači sastav Brazil ima od ovog trenutnog baš me zanima?Zašto bi vraćali Taisu od 35 godina i veštačkim kolenom da im igra ako imaju bolje mladje blokere?Fali im samo Ana Kristina koja je povredjena.
N

Nnnnnnnn

pre 9 meseci

Lik morao uvesti Vargas da ne bi igrali pet setova protiv Perua hahahahahahah. Velika NULA bez Kube
A

Ali oni

pre 9 meseci

Imaju Kubu!
p

pogled sa terena

pre 9 meseci

Sve ono sto su nase nekada imale sada imaju Turkinje - trenera, dva ekstra skorera, odlicne srednjake, blok, igru u polju, samopuzdanje i TIM. Imaju i Vargas, verovatno najboljeg korektora trenutno - jaceg i od Egonu. To i Santareli kaze. Videli smo kako je razvalila Srbiju...Svaka cast.
N

Nnnnnnn

pre 9 meseci

Razvalila? Al si ti prso ko lajsna. Nama 3 igracice bolesne one nas jedva dobile 3:2 i to u 5.setu presudila jedna lopta hahahaahaha idi gledaj hokej druze 😂😂😂
g

gost 011

pre 9 meseci

Santareli je u Srbiji rekao da je Tijana najbolja na svetu.Koga briga sta on prica i ti pogotovu.Pobedioe nas prvi put na poslenjih nekoliko takmicenja .Da nije Vargas medalje videle ne bi.I dalje na SP i OI nemamaju medalju Turkinje.One su nesto kao Slovenija u muskoj odbojci.Igraju donekle zapaženu ulogu na evropskom.Tako da.. .
B

Bora Sandokan

pre 9 meseci

Idi gledaj Zadrugu.Mani se odbojke.

………

pre 9 meseci

Isti taj Santareli prosle godine rekao da je najbolji korektor trentnu Haak, pa posle 2 meseca najbolja je Tijana… bla bla bla bla bla
V

Vargas

pre 9 meseci

Je trenutno najdominantnija igracica na svetu. Naj kompletniji korektor sigurno. Finale izgubismo od Turske za 4 poena tacno toliko je ona napravila vise poena od Tijane. Tijana je odlican igrac ali Vargas je trenutno bolja! Prosle sezone sve direktne duele je resila u svoju korist, Tijana prosle sezone ni jednu utakmicu nije dobila protiv Vargas, zakljucno sa finalom E.P.
s

svadba svadba

pre 9 meseci

Vargas Oženi je kada ti se toliko sviđa.
S

Srpska svadba

pre 9 meseci

svadba svadba Mladoženja nema komplikacije oko papira mlada ima Srpski pasoš.