Komentari na vest

Uzelac na korak do granice od 200 poena u Brazilu

S

Steva Mrak

pre 5 meseci

Ma sa Gvidetijem nista uraditi necemo.Za 25 godina on nema medalju sa olimpijade i svetskog.25 god.
Č

Činjenica

pre 5 meseci

Vec sad ima bolji napad od Buše, Lazovic i Lozo, a očekujem da ce doci do nivoa u napadu kakav je Brankica nekad imala. Na prijemu se takodje popravlja. Nema šta, ona u Pariz mora ici, a i Brankica se koliko vidim po njenim igrama u Kini vraca u formu sto ce značiti reprezentaciji svakako jer je ona najiskusniji naš primač.
D

Da da da

pre 5 meseci

Nece Gvideti voditi Brankicu to se zna.
T

Ti na svakoj

pre 5 meseci

@da da da, ti na svakoj objavi sve znas. Covek je sam izjavio da ju je pozvao i ove godine ali je sama trazila pauzu i odmor. Svi su pametni i sve znaju, a da ipak sacekamo odluke selektora i vidimo? Evo ja sam prva ubedjena da ce je pozvati opet i da ce ona ici.
D

Da da da

pre 5 meseci

Ti na svakoj Pa kad znam.Nisam ubeđen nego imam informacije.I ja smatram da treba da ide jer igra sjajno kao i Drca.Ali se ni ti a ni ja ne pitamo.Tako ste me napadali kada samo rekao da Terza nece zvati Stevanovic za Tokio.Ponavljam nece da je zove a razlog necu da pisem.Valjda ce se neko zapitati.Po meni pogresno Brankica treba da ide.Hoce da uzme ligu nacija igra sa najacim sastavom od pocetka.Po meni takođe pogresno.To su njegove odluke i planove.Samo sam napisao ono sto svi koji imaju informacije znaju.Jedno su naše želje a drugo je realno stanje...