Komentari na vest

Važna predolimpijska sezona odbojkašica: Razbežaće se svuda po svetu, samo Boškovićeva i Stevanovićeva zajedno

d

donji nivo

pre 7 meseci

Daš minus kad neko napiše napred Srbija.Kakav bot moraš biti da to radiš.Pih
g

gornji nivo

pre 7 meseci

znaci lupetanje u komentaru nije bitno nego samo napred srbija. ok. evo ti plus od mene
s

sedi 1

pre 7 meseci

Gornji nivo srecno svima ,svako dobro 🍀🙏 Ovo je lupetanje za tebe sedi 1
s

sedi 0

pre 7 meseci

evo i tebi plus da ne bude ljubomore
R

Raspad sistema

pre 7 meseci

Srećno jer uz ovako nesposobne ljude u domaćoj odbojci - trebaće
n

najbolji od svih

pre 7 meseci

Nesposobni a na petoj olimpijadi uzastopno žene a osmoj sve ukupno M i Ž.Na svakoj od 1996 do 2024 je bila odbojkaska reprezentacija..Na svakoj od 1996 je bila odbojka nekad M nekad i M i Z sada samo ženska.Nesposobni su oni u rukometu pa košarci fudbalu itd gde nas nema na OI redovno. Od 1995 skoro svake godine po jedna medalja dal i M i Ž zajedno il samo M il samo Ž odbojka.Ponos Srbije odbojkaši i odbojkašice.
R

Raspad sistema

pre 7 meseci

OSS, molim jedan najbolji sendvič za gospodina. Ne štedite na šunki i parizeru!
p

pero7

pre 7 meseci

ne znam koga zanima zenska odbojka..sto se ne bavite i kuglanje.ni gvideti ni sabtareli ni terzic pre njega ko je bio selektor ...ni Boskovic..niti..mi nece resiti moje probleme ni vi njihove...i da uzmu svaki mesec deset medalja drago mi je..ali bolje necu ziveti..eno Prijovicka tri dana puna arena ..svi placu i nedovic..teo..savic..ne znam sto nema nasih igraca..zaradice milion eura...novinari izracunali..sam.o par igraca u pl zaradjuje vise..igraci Celsija..Arsenala hoce u generalni strajk..ili ce zaplakati
p

prija legenda

pre 7 meseci

Pero 7 Aleksandra bravo.Odbojkašice bravo TO JE NJIHOV USPEH.MI TREBA SAMO DA KAŽEMO BRAVO.NE DA IM TRAŽIMO NEDOSTATKE.KO MISLI DA JE LAKO NEKA.BUDE PRVAK SVETA U ODBOJCI ILI NAPUNI ARENU 3 DANA ZA REDOM.
b

boba zivojinovic

pre 7 meseci

naravno da nije lako. moras prvo da das bobinom sinu a posle toga ide sve ko od sale
z

zemunci samo

pre 7 meseci

Bobinom sinu za koga je plaćen otkup?Jaka faca...
d

da da da

pre 7 meseci

boba zivojinovic Svoju sobu napuniti ne možeš a ne Arenu.
R

Rubikova kocka

pre 7 meseci

Mogla bi i Tijana nekad odmoriti, da ide jedno ljeto kod svojih i da peca ribu na Bilećkom jezeru! Sta ti kažeš na to Nikola Jokicu?
N

Najbolje na svetu

pre 7 meseci

Od klubova se živi a Srbija se voli.Hvala za divno leto.Hvala što nas svojim igrama činite ponosnim.Ovaj uspeh je vaš a mi smo ponosni jer ste iz Srbije. Sretno devojke
B

Brzi VOZ

pre 7 meseci

Postale su tim koji Srbija zaista najviše voli.Zasluženo.One ne moraju više ništa a mogu sve.Samo osmeh na lice i neka uživaju na terenu.Ovo je njihovo vreme i zaslužuju sve pohvale za sve što daju Srbiji.U Parizu do medalje a i ako je ne bude vi ste večno naše šampionke.Uradile ste toliko toga da će generacije i generacije da pričaju o vama.Vreme će vam to pokazati.
N

Napred Srbija

pre 7 meseci

Od onih koji će biti u Parizu samo će 2 pomoćna trenera Srbije Saim Pakan, Ahmetčan Eršimšek, i statističari Fatih Jagdži biti do početka priprema za OI 2024 i tokom ove sezone u svojoj zemlji.Turci u Turskoj ostali od Gvidetija i fizioterapeuta Antonia del Olma do svih igračica rasuti širom sveta.Samo da sve devojke budu zdrave i da budemo kompletni u Parizu.
k

kg

pre 7 meseci

srecno svima ,svako dobro 🍀🙏
h

hot

pre 7 meseci

Hot fotka