Boris Rojević i Andrej Trnavac u prisustvu Marka Vujina potpisali nove ugovore (©RK Vojvodina)
Boris Rojević i Andrej Trnavac u prisustvu Marka Vujina potpisali nove ugovore (©RK Vojvodina)

Voša nastavlja da pravi bedem: Rojević i Trnavac do 2026.

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.01.24. | 12:54

Novosađani produžili ugovore sa trofejnim trenerom i golmanom

Vojvodina nastavlja da sklapa mozaik i kreće u operaciju Liga šampiona. Na Slanoj bari pravi se veliki projekat, a cilj je evropska elita za nekoliko godina. Posle dovođenje reprezentativaca Srbije Vukašina Vorkapića, Stefana Dodića i Petra Đorđića, produženje ugovor sa povratnikom u nacionalni tim, stubom odbrane Miljanom Pušicom, nova dva velika posla desetostrukog uzastopnog šampiona Srbije.

Trofejni stručnjak, tvorac najvećih uspeha Lala, osvajač 15 trofeja za pet godina, Boris Rojević, produžio je ugovor sa klubom do juna 2026. godine. Prethodni je isticao godinu pre. On je u izboru RSS-a proglašen za najboljeg trenera za 2023. godine, a isto priznanje je dobio i od portala Balkan-handball.com. Osim Vrbašanina, na novu vernost Novosađanima obavezao se i golman Andrej Tranavac koji takođe ostaje na Slanoj bari do 2026.

Izabrane vesti

Kandidat za reprezentaciju Srbije (bio na širem spisku od 35 imena Tonija Đerone za EP), došao je u tabor Vojvodine protekog leta iz Partizana i sjajnim igrama se izborio za mesto broj 1 pored hrvatskog internacionalca Frana Lučina koji je drugu sezonu među stativama Voše.

Vojvodinu u drugom delu sezone očekuje napad na Ligu Evrope, odnosono na nokaut fazu drugorangiranog evropskog takmičenja, a rivali u grupi su osim Sllkeborga i Flensburg i Kadeten Šafhauzen. Obaveza je i odbrana duple krune u Srbiji.

Krajem prošle godine, Novosađani su napravili bum kada su iz Benfike vratili levog beka Orlova Petra Đorđića, pre toga i jednog od najtalentovanjih rukometaša Evrope, MVP juniorskog EP 2022. godine Stefana Dodića.

Lepa priča na Slanoj bari. Agilna uprava na čelu sa rukovodiocima zaduženim za sportski sektor Markom Vujionom i Darkom Jevtićem radi punom parom, pa bi na leto moglo da se očekuje još jača Vojvodina.



tagovi

RK VojvodinaBoris RojevićAndrej TrnavacRukometna superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara