""
""

Rambo, Eto, Kuzmanović, Vučević, Plušenko, Teletović, Vujačić: Pomozite žrtvama poplava

Vreme čitanja: 2min | uto. 20.05.14. | 17:14

Brojni sportisti i klubovi nastavljaju sa kampanjama i apelima da se skupi neophodna pomož za ugroženo stanovništvo u Srbiji i Bosni i Hercegovini

Sve je više sportista i sportskih kolektiva koji putem društvenih mreža ili na druge načine apeluju na ostatak sveta da se uključi u akciju doniranja pomoći ugroženom stanovništvu posle nezapamćenih poplava koje su pogodile Srbiju i Bosnu i Hercegovinu. 

Izabrane vesti

Kamerunski fudbalski as Samuel Eto je pružio podršku srpskom stanovništvu oglasivši se putem Tviter naloga. 

 

Od NBA asova su se posle Pau Gasola, uključili Mirza Teletović, Nikola PekovićSaša Vujačić i crnogorski reprezentativac Nikola Vučević koji apeluje na sve ljude dobre volje da putem fondacije „Novak Đoković“ pomognu ugroženom stanovništvu. Na uplate u fondaciju „Novak Đoković je pozvao i čuveni ruski klizač Jevegnij Plušenko.

 

 

 

Puitem Tvitera su se oglasili i Dejan Rambo Petković i Zdravko Kuzmanović. 

 

Podsetimo i da je kapiten Mančester Sitija, Vensan Kompani planira da pošalje novčanu donaciju od 10.000 evra. Pozive za pomoć žrtvama poplava su uputili i slovenački košarkaški klubovi Krka i Olimpija koji igraju finale slovenačkog plej-ofa i najavljuju da će sav prihod od prodatih karata biti upućen ugoženima u regionu.

 

Još ranije su apele i poruke podrške poslali rukometni klub Barselona, Nikola Karabatić, Tjeri Anri, Mikael Silvestre... Naše sportiste je teško i pobrojati. Svi su se uključili, a neki su već uplatili novčana sredstva. 

 


tagovi

Saša VujačićPoplaveNikola VučevićNBA ligaMirza Teletovićmeđunarodni fudbalEvgenij Plušenko

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara