""
""

Zakletva je pala – Lauda i Volf do 2020. vode Mercedes AMG Petronas

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.02.17. | 12:49

Toto Volf je zadržao svoj paket deonica u iznosu od 30 procenata ukupnog kapitala ekipe, dok će Niki Lauda i dalje imati 10 posto deonica tima

Prvi i drugi čovek Mercedes AMG Petronasa ostaju na svojim sadašnjim pozicijama do 2020. godine. Ova vest je danas zvanično potvrđena, a novost je da su novi ugovori Toto Volfa i Nikija Laude već potpisani.

Izabrane vesti

S tim u vezi važno je reći da je Toto Volf zadržao svoj paket deonica u ekipi u iznosu od 30 procenata ukupnog kapitala, dok će Niki Lauda i dalje imati 10 posto deonica tima.

Po prvim informacijama iz stručnog štaba Mercedes AMG Petronasa, trenutno se razmatra kojim putem će tim ići nakon 2020. godine. Ova godina je strateški prelomna pošto za četiri godine računajući i ovu sezonu ističe dugoročni plan Dajmlera vezan za takmičenje u F1 cirkusu. Smatra se da će o daljem toku saradnje Mercedesa i Formule 1 biti govora u narednom periodu.  Nastavak takmičenja i pozicija ekipe u najpopularnijem automobilističkom sportu u godinama koje slede zavisiće od dogovora sa Libertijem, odnosno novim vlasnikom najbržeg cirkusa. 

(Foto: Action Images)


tagovi

ugovorToto VolfNiki LaudaMercedes AMG PetronasFormula 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara