Komentari na vest

Zorana Arunović i Jasmina Milovanović bez finala

F

Facts

pre preko 2 godine

Zorana veliki baksuz, prosto ne mogu da verujem koliko nema sreće. Od petog do devetog mesta sve devojke su imale isti broj krugova 584, ali mi nije jasno kako je Zorana završila deveta (da li je možda imala najmanje desetki?). Svakako, tragično nije ušla u finale, s obzirom na to da je bila prva posle precizne paljbe, a onda tri serije od 96 u brzoj za to nesrećno deveto mesto.
M

Mikri

pre preko 2 godine

Al je ova zena maler jbt... 4 pa 9...bas nece jbmt...
X

Xhee

pre preko 2 godine

Dosta vise letovanja o nasem trosku.
M

Maliludi

pre preko 2 godine

Sta prozivate devojku, da li ste svesni kakav je uspeh plasirati se i biti na olimpijadi. Da li ste svesni koliko je biti tesko biti u necemu 100i na svetu a ne 9. ili 10. ? Svaka cast svima koji su predstavljali nasu zemlju i koji i dalje predstavljaju, to vazi i za one koji su osvojili medalje i oni koji nisu. Veliki je uspeh naci se tamo i to 99% nas na svetu nikad ne dozivi.
М

М21

pre preko 2 godine

Пре свега није Олимпијада, већ Олимпијске игре, а и за некога ко "100 година" води се да је једна од најбољих стрељашица, никако да то покаже на делу ... Ето толико
G

Gostimir

pre preko 2 godine

Niko te ne spori da je uspjeh otici na OI, ali za nju sa ovakvim rezultatima neuspjeh na 3 OI je ravan katastrofi, činjenica da ima psiholoski problem i to je vidljivo. Kako je moguce da na EP, SP, Svjetskim Kupovim ima super rezultate, a kad dođe na OI nije ni blizu tih ostvarenja??
X

Xhee

pre preko 2 godine

Ako 10x ne uradis nista na toj Olimpijadi, znaci da si turista o trosku drzave.
V

Vuc

pre preko 2 godine

Zorana dosta je bilo.
D

Dojke

pre preko 2 godine

Zorana hvala ti za sve uspehe i radosti do sada, ali je vreme da pucanje prepustiš mlađima i boljima! Napred Srbija!
M

Momak

pre preko 2 godine

Nema boljih
G

Gostimir

pre preko 2 godine

Momak - Nije sporno da je ona odlična takmičarka, ali je i činjenica da kad dođe na OI neki pritisak je "uhvati pod svoje" uvijek. Bila četvrta u finalu mix - FALI JEDAN KORAK; Sad deveta - OPET TAJ JEDAN KORAK,sada do finala. Jednostavno ne može da se na OI oslobodi toga i to je to, pa je pobjeduju losije od nje.