Gregor Ocvirk, Marko Vujin i Milan Milić (©RK Vojvodina)
Gregor Ocvirk, Marko Vujin i Milan Milić (©RK Vojvodina)

Zvanično: Vojvodina jača za Ocvirka i Milića

Vreme čitanja: 2min | sre. 05.10.22. | 13:39

"Puno lepih stvari se dešava ove godine oko našeg rukometa, predstoji nam i Svetsko prvenstvo gde se nadamo da će naša reprezentacija imati ozbiljnu ulogu, tako da i nama ništa drugo ne preostaje nego da ojačavamo ekipu onako kako to diktira evropski kvalitet. Iskreno se radujem i dolasku Marka Vujina u menadžment kluba", rekao je generalni direktor Lala Darko Jevtić

Rukometni klub Vojvodina, devetostruki uzastopni šampion Srbije, dobio je dva važna pojačanja za nastavak sezone. Zvanično, u klub se vratio Gregor Ocvirk, levi bek koji je sa uspehom igrao prošle sezone. Pored njega, srpski šampion jači je i za talentovanog desnog beka, reprezentativca Srbije, Milana Milića koji dolazi iz redova Zagreba, a pre toga bio je angažovan od strane Nanta kada se u Francusku otisnuo iz šabačke Metaloplastike.

U klubu kažu da je dolaskom Milića i Ocvirka ekipa gotovo kompletirana.

Izabrane vesti

Pojačanja treba da isprate ambicije koje su zacrtane u dogovoru sa gospodinom Dragoljubom Zbiljićem i Dušanom Bajatovićem, nesumljivo liderima novosadskog sporta. Svi u klubu smo zadovoljni uslovima u kojim radimo, interesovanju navijača i sponzora koje ove sezone predvodi jedan privredni gigant kakav je "Energotehnika Južna Bačka" što RK Vojvodinu postavlja na nivo da u narednom periodu mora razmišljati i o ozbiljnom evropskom iskoraku. Puno lepih stvari se dešava ove godine oko našeg rukometa, predstoji nam i Svetsko prvenstvo gde se nadamo da će naša reprezentacija imati ozbiljnu ulogu, tako da i nama ništa drugo ne preostaje nego da ojačavamo ekipu onako kako to diktira evropski kvalitet. Iskreno se radujem i dolasku Marka Vujina u menadžment Vojvodine, saradnja je na najvišem mogućem nivou, a davanje svih nas je veliko i to sve diktira da nam i očekivanja budu najveća", rekao je generalni direktor RK Vojvodina, Darko Jevtić.

Milić je počeo sezonu u Zagrebu, a sada se vraća u srpski rukomet.

"Presrećan sam što sam deo Vojvodine. To je veliki klub, najbolji u Srbiji. Sistem koji Vojvodina ima je prepoznatljiv svuda. Osvajaju se trofeji, a istovremeno svi igrači napreduju. Svako želi da dođe u takav klub. Jedva čekam da se stavim na raspolaganje treneru Rojeviću i obećavam veliku predanost i borbu na terenu", kaže novi desni bek Vojvodine.

Slovenac će drugu sezonu nositi dres Lala.

"Iz Vojvodine kao da nisam ni odlazio. Zavoleo sam grad, klub. Znam da su ambicije uvek šampionske. Idemo da osvojimo nove trofeje i da u Evropi doguramo što više", izjavio je Gregor Ocvirk.

18.45: (1,25) Dinamo Bukurešt (10,0) Porto (4,90)

Posle tri kola, Novosađani imaju maksimalni učinak, a u narednom kolu, u subotu, u Arkus Superlige ih čeka najteži posao dosad, gostovanje Dinamu u Pančevu.



tagovi

RK VojvodinaGregor OcvirkMilan MilićDarko JevtićARKUS ligaRukometna superligaMarko Vujin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara