(©OK Crvena zvezda)
(©OK Crvena zvezda)

Zvezda pred Takovo: Oni su domaćinska ekipa, hala će sigurno biti puna

Vreme čitanja: 2min | čet. 25.11.21. | 11:26

Crveno-beli napravili veliki korak ka finalu kupa, a za vikend žele da nastave seriju pobeda i u prvenstvu Srbije

Odlično koračaju kroz oba domaća takmičenja odbojkaši Crvene zvezde od starta sezone. Četa Igora Žakića drži prvu poziciju u prvenstvu Srbije, a u kupu su napravili veliki korak ka finalu. Poslednji trijumf u nizu ostvarili su protiv Mladog radnika u Požarevcu - 3:1. Revanš meč je planiran da se odigra 7. decembra na Banjici.

Izabrane vesti

"Bila je ovo utakmica na jednu loptu, prva tri seta igralo se na razliku, dva smo dobili, jedan izgubili. U četvrtom setu do 20. poena igralo se egal, poen za poen. Uspeli smo da prelomimo pred kraj seta. Zadovoljan sam većim delom utakmice kako smo odigrali, kako smo se nosili sa pritiskom u određenim momentima i nekim sudijskim odlukama", rekao je trener Crvene zvezde Igor Žakić. "Odradli smo pola posla i to tako i treba da gledamo. Nema mesta za mnogo radovanja, slavlja. Definitivno je samo pola posla urađeno, uzeli smo tri od šest setova koliko nam je potrebno za prolaz u finale i moramo da budemo maksimalno fokusirani na to".

Naredni izazov za crveno-bele je okršaj sa Takovom, koje je pretposlednje u prvenstvu Srbije. Zvezda ima dobru priliku da se učvrsti na vodećoj poziciji posle ovog gostovanja.

"Već u subotu nas očekuje utakmica sa Milanovcem koju moramo ozbiljno da shvatimo. Oni su isto domaćinska ekipa, sigurno će hala da bude puna, sigurno će imati ogroman motiv da dobiju Crvenu zvezdu. Na nama je da im to onemogućimo i da odigramo još jednu dobru utakmicu. Još jednom čestitam mojim momcima koji su i u duelu protiv Mladog radnika pokazali karakter", zaključio je Žakić.


tagovi

OK Crvena ZvezdaIgor Žakić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara