Šta su to Francuzi zgrešili kad ih je ovako poteralo?! Rabio i Upamekano pod upitnikom za Maroko

Vreme čitanja: 1min | uto. 13.12.22. | 19:05

Neverovatno...

Nijedan tim na tekućem Mundijalu nije imao toliko nedaća kao Francuska. Silne povrede ophrvale su branioca trofeja, važni igrači jedan za drugim otpadali su i pre i tokom turnira, a poslednji trening uoči polufinala sa Marokom (sreda, 20.00, RTS) nagoveštava da problemima Didijea Dešana nema kraja.

Kako je javio L'Ekip dvojica standardnih igrača nisu večeras radili sa ostatkom tima, a nedugo potom oglasio se Fudbalski savez Francuske sa potvrdom te informacije:

Izabrane vesti

"Dajo Upamekano i Adrijen Rabio pošteđeni su, nisu trenirali danas sa ekipom".

Zvanično nije navedeno o čemu se radi, međutim francuski mediji spekulišu da se radi o jačoj prehladi, zbog čega je ovaj dvojac neizvestan za sutrašnju utakmicu.

Ukoliko ne bude spreman štoper Bajerna na njegovo mesto uskočiće najverovatnije Ibrahima Konate, koji je igrao protiv Australije (4:1) i Tunisa (0:1) u grupnoj fazi. Ako se Rabio ne oporavi Dešan će se osloniti na Jusufa Fofanu.

Nije sjajna situacija ni sa Oreljenom Čuamenijem, koji je dobio udarac u susretu sa Engleskom, ali on je večeras trenirao sa ekipom.

Podsetimo, još pre početka takmičenja Didije Dešan je morao da precrta golmana Menjana, veziste Kantea i Pogbu, štopera Kimpembea. Tokom turnira povredili su se najbolji igrač sveta za proteklu sezonu - Karim Benzema, te standardni levi bek Lukas Ernandez.


tagovi

Katar2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara