ATP FINALE: Novak u grupi sa Federerom

Vreme čitanja: 1min | uto. 05.11.19. | 15:00

Obavljen žreb za završni masters sezone, Srbina pogledala Fortuna. Prvi meč našeg asa u nedelju posle 15 časova protiv Beretinija

Aleksander Zverev, momak koji je prošle godine iznenadio Novaka Đokovića u finalu završnog mastersa u Londonu, danas je tradicionalno radio na žrebanju za ovogodišnje izdanje ovog prestižnog takmčenja.

I može se reći da je bio sretne ruke za našeg asa koji je postavljen za lidera Crvene grupe kao drugi reket sveta, jer su se u njoj su se našli Rodžer Federer, Dominik Tim i Mateo Beretini. Sve igrači sa koji više-manje odgovaraju Srbinu.

Izabrane vesti

Kada se vidi spisak Plave grupe, gde je nositelj Rafael Nadal, sve je jasno, jer su tu momci koji umeju da ga namuče, čak i na tvrdim podlogama u zatvorenom, a to su Danil Medvedev, Aleksander Zverev i Stefanos Cicipas.

Turnir počinje u nedelju, a naš sa će igrati prvo protiv Beretinija negde posle 15 časova, a u 21 čas rekete ukrštaju Federer i Tim. Plava grupa počinje takmičenje u ponedeljak. Kao što se i očekivalo,  organizatori su dali tako Nadalu još jedan dan da izleči povređeni trbušni mišić zbog kojeg je nedavno predao polufinale mastersa u Parizu. Ukoliko u tome ne uspe zameniće ga njegov sunarodnik Roberto Bautista Agut.

Da podsetimo, u Londonu će Nole pokušati da povrati ATP tron na koji se od ponedeljka vratio upravo Nadal sa 640 poena prednosti. O kalkulacijama kako bi to moglo da se dogodi, čitajte OVDE

(Foto: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara