ATP KVINS: Vavrinkin dupli program

Vreme čitanja: 2min | sre. 20.06.18. | 09:24

Švajcarski as, koji se takođe polako oporavlja od povrede, igra danas u singlu protiv Kverija, ali i u dublu sa Đokovićem

Na jednom od dva ATP turnira sa travnatom podlogom koji se igraju ove sedmice, Kvinsu (drugi je Hale) danas će u centru pađnje biti višestruki grend slem šampion, Sten Vavrininka.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 16:30 7980 ATP P Berd/Verd - Djok/Wawr 1s 1 1,70
Sre 15:55 7649 ATP Cilic M. - G.Muller tb da 1,40
Sre 14:30 7650 ATP S.Querrey - S.Wawrinka ts tri 2,11
Ukupna kvota5,02

Izabrane vesti

Švajcarac ima "dupli program" pošto nastupa u singli i dublu. U pojedinačnoj konkrenciji u okviru drugog kola ukršta rekete sa veoma opasnim Semom Kverijem. Amerikanac je paklen servis-volej igrač, ali ne samo to i svakoga može da pobedi, mada Vavrinka ume da igra protiv njega te i vodi sa 5-1 u međusobnim duelima. Iako je Švajcarac odigrao odlično prvo kolo ne treba zaboraviti da se on tek vraća na ATP tur nakon dvostruke operacije kolena. Mada, ni Kveri nije ništa bolji jer je ponovo slabo odigrao sezonu na šljavi te ispao iz Top 10. Verujemo u duži meč, ali prednost dajemo Amerikancu.

Što se tiče dubla, tiu Vavrinka nastupa u paru sa Novakom Đokovićem koji je uzeo titulu u dublovima na tom mestu pre osam godina, koja mu je pritom ostala jedina u profi karijeri, uparivši se sa Izraelcem Džonatanom Erlihom. Protivnici u prvom kolu su im "srećni gubitnici"  iz kvalifikacija, Tomaš Bardih i Fernando Verdasko. Biće to takođe napet susret jer su u pitanja četiri zaista vrhunska asa koji će želeti dobro da se zabave na zelenoj podlozi.

Posle singl meča Vavrinke i Kverija na Centralni teren u Londonu izlaze dva topovnika, Marin Čilić i Žil Miler. Hrvat je bolji igrač, ali Luksemburžaninu je trava "prirodna podloga". Idemo ipak na pobedu momka iz Međugorja, ali i na taj-brejk.

Kompletan raspored 5. dana turnira u Kvinsu pogledajte na LINKU

***kvote su podložne promenama

Foto: Action IMAGES


tagovi

Sten Vavrinkabet analizaATP Kvins

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara