ATP MONTE KARLO: Braća Zverev, Dimitrov, Puj...

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.04.18. | 11:00

Na mastersu u mediteranskoj kneževini danas pregršt kladilački zanimljivih susreta

Pred nama je četvrti dan prestižnog mastersa u Monte Karlu (šljaka, 4.872.105 evra) prepun "kladilačkog potencijala".  A ako je tako, da se odmah bacimo na one koji su nam najviše skrenuli pažnju.

Drugi na centralni teren teniskog kompleksa u mediteranskoj kneževini izlaze Luka Puj i Miša Zverev. Biće to njihov pri susret koji pritom nikako nije lak za prognozu. Jer, dok Puja već neko vreme muči povreda, tao da nije u vrhunskoj formi, stariji od braće Zverev igra uglavnom očajno. Zato i verujemo u pobedu 11. reketa sveta, ali ne bez problema.

Izabrane vesti

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 12:30 8281 ATP Pouille L. - M.Zverev h 1 (-3.5) 1,50
Uto 13:30 8346 ATP Edmund K. - Seppi A. vg 1 2,15
Uto 13:55 8816 ATP Dimitrov G. - Herbert P. kmb 1&ug< (22.5) 2,50
Uto 15:20 8818 ATP Zverev A. - G.Muller hs 1 (-1.5) 1,40
Ukupna kvota11,29

Jedan od trenutno najbojih tenisera sveta, Grigor Dimitrov otvara svoj put u Monte Karlu i to protiv kvalifikanta Pjer Ig Erbera. Bugarin je u lošoj formi, ali mu je šljaka omiljena podloga tako da verujemo u brzu i efikasnu pobedu u svom prvom odmeravanju sa 27-godišnjim Francuzom

I drugi, mlađi, ali i daleko kvaliteniji od teniske braće Zverev, Aleksander kreće sa borbama u Kneževini u okviru drugog kola. Protivik mu je uvek nezgodni Žil Miler, koji i vodi sa 1-0 u međusobnim obračunima. Snažni Luksemburžanin je ipak specijalista za tvrde podloge, dok na šljaci retko kada pravi bolje rezultate. Biće to najverovatnije laka osveta za četvrtog igrača sveta.

Za kraj današnje teniske bet-analizze izdvajamo susret Kajla Edmunda i Andreasa Sepija. Polufinalista ovogodišnjeg izdanja Australijan opena je na prošlosedmičnom turniru u Marakešu plasmanom u finale pokazao da se vratio u formu i da bi mogao ponovo da zaigra kako valja. Mi tipujemo da će to biti baš na šljaci Monte Karla, ali i da mu neće biti lako protiv iskusnog Italijana.

Kompletan raspored 4. dana Monte Karla pogledajte na LINKU

*kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

Aleksander ZverevMiša ZverevLuka Puj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara