"Stan Vavrinka"
"Stan Vavrinka"

Branilac titule čeka Đokovića: Vavrinka preslišao Nišikorija!

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.01.15. | 08:50

Švajcarac je rutinski završio posao u 1/4 finalu Australijan opena savladavši japanskog igrača u tri seta – 3:0 (6:3, 6:4, 7:6)

Stan Vavrinka

San o odbrani titule i dalje živi! Stan Vavrinka je bez problema došao do polufinala Australijan opena na kojem brani tron osvojen prethodne sezone. Švajcarac je bio bolji od Keja Nišikorija – 3:0 (6:3, 6:4, 7:6) kojeg je pregazio za nešto više od dva časa igre i u borbi za finale čeka boljeg iz duela Novak Đoković – Miloš Raonić.

Izabrane vesti

U prva dva seta Vavrinka je uzeo po jedan brejk što mu je bilo sasvim dovoljno da oba osvoji prilično dominantno sa tri, odnosno dva gema prednosti. Japanac je, s druge strane, četvrtom igraču sveta prvi put oduzeo servis tek u drugom gemu trećeg seta kada je stekao prednost od 2:0 u gemovima i činilo se da se Nišikori neće predati bez borbe. No, odmah u narednom gemu on gubi servis i sve ponovo dolazi na „nulu“, da bi odluka u trećem setu pala u taj-brejku gde je Vavrinka ponovo bio bolji i zasluženo slavio.

Vavrinka omiljen u Melburnu

Novak Đoković i Miloš Raonić odlučivaće o drugom polufinalisti u ovom delu žreba, te će pobednik ovog duela imati priliku da svrgne Vavrinku sa australijskog prestola.

Rezultati:

Vavrinka – Nišikori 3:0 (6:3, 6:4, 7:6)

09.30 Đoković – Raonić

(FOTO: Action Images)


tagovi

Stan VavrinkaNovak ĐokovićKei NišikoriAustralijan open 2015

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara