Komentari na vest

Cicipas pet minuta pred početak finala Rolan Garosa saznao da mu je baka preminula

B

Bnm

pre gotovo 3 godine

Babe mi zao, Bog da joj dusu prosti... a ovog malisa mi nije zao!
b

bruka

pre gotovo 3 godine

Verujem da mu nije javljeno pre, da je izvucena izjava iz konteksta, jer nema smisla da ga na taj nacin sputaju pred finale.. Ali i da je saznao, to ne opravdava njegovo izuzetno nedolicno ponasanje u toku meca, stalno se durio, zvao sudiju za svaku situaciju na njegovoj polovini, dok je Djokovic redovno brisao tragove, onda izjava nakon meca gde izjavljuje da se Djokovic dopinguje, onda i svadja sa Medvedevim, gde je pretio da ce ga ubiti... Uz Zvereva svakako najtalentovaniji igrac nove generacije, ali bas zbog ovakve lude glave, Medvedev ce imati najbolju karijeru od svih njih
Г

Гост

pre gotovo 3 godine

Шта млатите ви,шта вам значи задња реченица, јел вам жао Цицибана? Мени га није жао јер је обична нарикача, бабе ми је жао јер и ја своју јако волим.
М

Мађионичар

pre gotovo 3 godine

Да би дотични постао велики треба да научи да се понаша и поштује друге играче. Није довољно играти добар тенис да би био велики играч.
K

Kalezza

pre gotovo 3 godine

A sto on nije ispostovao? Da se nije mozda nedolicno ponasao? Novak je u njegove godine lomio rekete, plakao i psovao Boga i majku kad je gubio, to su mu poceci bili. Stefanos je dosta miran bio, nije ni pokazivao neke grimase ili emocije tokom ovog turnira.
@

@Kalezza

pre gotovo 3 godine

Za početak ponašao se kao cigan, pre, za vreme i posle finala.
K

Kalezza

pre gotovo 3 godine

Sta se ponasao?? To sto za razliku od vas ne gleda u Novaka kao u Boga, ne znaci da je cigan. Sta, treba da mu se uvlaci i ljubi patike kao sto je Novak Rodzeru s pocetka karijere? Stefanos je bas bez ikakvih pretjeranih reakcija i izjava odigrao ovaj cijeli turnir i sad kao opet ne valja? Sto bi onda rekli da je kao Novak, lomio rekete, psovao sve zivo oko sebe i plakao pricali? Glupost, momak je jako korektan i fer.
J

Jokic11111

pre gotovo 3 godine

@kalezza decko jesi ti retardiran ili ? Nek je lomio i nek je psovao nije kukao za svaku loptu kao ovaj degenerik koji se ne zna ponasati sportski
O

Opa Miki

pre gotovo 3 godine

Ako je stvarno saznao pre meca, onda mu je stab stvarno kretenski… te stvari se ne javljaju pre ovakvih meceva ili inace bitnih momenata u zivotu.
K

Kalezza

pre gotovo 3 godine

Stefanos ce biti veliki, to se vec vidi. Familija mu je sportska i teniska, jedini je od nove generacije koji je naglo napredovao i stalno dize nivo igre. Iz ociju mu se vidi da ga interesuje da pobjedjuje, takvi su opasni jer je spreman da radi, ima gradju, talenat, servis, udarce. Sama cinjenica da je izasao na teren sa ovom vijescu na umu i razbio Novaka i poveo 2-0 mnogo govori. Iz njegove izajve nakon finala se jasno vidi da je vjerovao da moze i da se nije prepao Novaka. Ipak, nije uspio ali hoce i to jako ubrzo.