Foto: Reuters
Foto: Reuters

Đoković o incidentu na US Openu: Ne mogu da obećam da nikada neću ponoviti nešto slično

Vreme čitanja: 2min | pon. 14.09.20. | 13:37

Prvi put pred novinarima posle svega što se dogodilo

Mnogo bure digla je situacija u kojoj je Novak Đoković pogodio linijskog sudiju u grlo, sve se poptuno nadrealno odigralo i završilo diskvalifikacijom srpskog tenisera sa US Opena.

Srpski teniser u video četu sa novinarima u Rimu pričao o svemu tome i istakao da je nemoguće da obeća da se tako nešto slično neće ponoviti do kraja njegove karijere.

Izabrane vesti

Te da se pomirio sa svim što se dogodilo. Posle onog saopštenja, ovo je prvi put da je Đoković razgovarao s medijima o tom događaju.

"Pravila su jasna. Prihvatio sam odluku i nastavio dalje. Tako je kako je", rekao je Đoković i dodao:

"Ne mogu da vam obećam ili garantujem da nikada više neću uraditi nešto slično ovome u životu. Naravno, daću sve od sebe, ali sve je moguće u životu".

A, prethodno je na Instragramu prokomentarisao finale US Opena koje je pripalo Dominiku Timu posle preokreta - 3:2. I pohvalio prijateljski odnos te dvojice tenisera.

"Ovo je ono što sport predstavlja. Poštovanje, uvažavanje i prijateljstvo. Uprkos velikom rivalstvu između njih i sjajne borbe koju su imali juče, pokazali su da imaju veliko srce i inspirisali veliki broj tenisera. Hvala vam Domi i Saša što čvrsto stojite iza svojih vrednosti i što uvek znate da je ono što je najvažnije ljubav i međusobno poštovanje. Čestitam vam na velikom uspehu i na fantastičnom meču koji ste pružili teniskom svetu".



tagovi

Novak Đoković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara