Miomir Kecmanović (©Reuters)
Miomir Kecmanović (©Reuters)

Dubl donosi odluku: Đere obezbedio prednost Srbiji, Kecmanović je ispustio

Vreme čitanja: 1min | sub. 17.09.22. | 19:00

Srbija daleko od četvrtfinala

Šanse Dejvis kup reprezentqacije Srbije da se plasira u četvrtfinale uoči duela sa Kanadom bile su minimalne i zavisile su od ishoda duela Španije i Južne Koreje, a nakon što je Miomir Kecmanović poražen od Feliksa Ože Alijasima one su se svele praktično samo na teoriju.

Naime, Kecmanović je porazom (3:6, 4:6) ispustio prednost koju je stekao Laslo Đere pobedom nad Gabrijelom Dijaloom (6:2, 6:2). Đere je ulogu apsolutnog favorita opravdao prepustivši rivalu samo četiri gema, te je za sat i sedam minuta doneo prednost Srbiji, ipak Ože Alijasim je imao spreman odgovor pa će pobednika odlučiti duel dublova koje će činiti Filip Krajinović i Miomir Kecmanović na jednoj, odnosno Vasek Pospišil i Feliks Ože Alijasim na drugoj strani.

Izabrane vesti

Podsetimo, naša reprezentacija koju sa selektorske pozicije predvodi Viktor Troicki prethodno je poražena od Španije (0:3), nakon čega je savladala Južnu Koreju (2:1).

Da bi se plasirala u narednu fazu Srbija mora da pobedi u susretu dublova, ali i da se nada porazu Španije od Južne Koreje.


tagovi

Dejvis kupSrbija Dejvis kupMiomir KecmanovićLaslo Đere

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara