""
""

Emotivno pismo Novaka Đokovića našim sportistima: Hvala na prijateljstvu! Uživali smo! Volimo vas

Vreme čitanja: 1min | čet. 11.08.16. | 16:31

Najbolji teniser sveta jutros napustio Rio de Žaneiro

Razočaravajuća rana eliminacija u singlu, tek korak dalje u dublu, još koji dan radi podrške ostatku našeg tima, a onda svojeručno napisano pismo ostatku srpskih predstavnika u Rio de Žaneiru.

Novak Đoković je jutros napustio Brazil, ali je pre odlaska sa Olimpijskih igara na originalan način zahvalio članovima našeg tima.
Dragi prijatelji i kolege, predivno je bilo provoditi vreme ovih dana sa vama u olimpijskom selu. Izuzetno smo vam svima zahvalni na ukazanom prijateljstvu i ljubaznosti. Uživali smo svim srcem i bićem i najlepše utiske nosimo sa sobom u dalje vojevanje pobeda na svim frontovima. Neka vas snaga zajedništva nosi i daje neophodnu energiju zu svakom trenutku. Volimo vas“, stoji u pismo objavljenom na zvaničnoj Fejsbuk stranici Olimpijskog komiteta Srbije, ispod kojeg su se potpisali Novak Đoković i Viktor Troicki, kao predstavnici naših tenisera.

Izabrane vesti

Podsetimo, Novak Đoković je takmičenje u singlu završio u prvom kolu porazom od Huana Martina del Portra, u dublu je u paru sa Nenadom Zimonjićem ispao od brazilske kombinacije Melo-Soareš, dok je Triocki na startu poklekao pred Britancem Endijem Marijem.

 (FOTO: Facebook OKS, Action images)


tagovi

Rio 2016Olimpijski komitet SrbijeOlimpijske Igre 2016Olimpijske igreNovak Đoković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara