Komentari na vest

Federer: Uživam da igram protiv Đokovića, jedan je od najboljih ikada

d

drago10

pre oko 3 godine

ono kada je teško priznati da je nole najbolji, znam feđo, znam kako ti je
D

Ddddd

pre oko 3 godine

To ko ce da pobedi u vasim duelima iskljucivo zavisi od toga kakav dan ima Djokovic, jer ako je iole raspolozan, ti se tu nista ne pitas
G

Gost5155

pre oko 3 godine

Rece Federer i izgubi 3 finala Wimbldona, a tu vazi za "kralja", rece Federer i osvoji samo par slemova u poslednjih 13 godina i to 3 od tih par osvoji dok je Djokovic bio povredjen, rece Federer ...
G

Gostens

pre oko 3 godine

Goat
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Nije jedan od najboljih ikad. On je najbolji ikada i to bez ikakve sumnje. A sigurno ti nije uzivanje da igras protiv novaka jer uvek povisti teren tobom.
V

Visca Barca

pre oko 3 godine

Nauči da ne mešaš slova. U protivnom, tvoje rečenice će i dalje biti bez smisla.
G

Gost111

pre oko 3 godine

Au ljudi, iz srbije sam novaka gledam svaki mec navijam cak sam coveka i gledao uzivo na dejvis kupu ali ovo sto se radi nije normalno. Goat goat goat sunce ti i bogu i narodu dosadiste. Pogotovo vi koji ste zaslepljeni. Nole je najbolji ikada sto pokazuju svi objektivni parametri i to je to al pricati o rodzeru i rafi tako u fazonu 'pogotovo tebe pocisti' ko da je federer neki lik tipa raonic ili monfis gde djokovic ima skor sa nulom. imajte postovanja ovi ljudi su zive legende ovog sporta i ako nisu najbolji, drugi i treci su najbolji u ISTORIJI tenisa sto je za svako divljenje i postovanje. iako nola obozavam, federer mi je isto drag jer je covek pretalentovan sa po meni najlepsim bekhendom i napadackim tenisom i zbog toga ga jako postujem kao tenisera i nisam od onih nole je najbolji ovi ostali su levati. pre svega volim sam sport tenis i uzivam u potezima rivalitet i zaslepljenost su na nekom 4. ili 5. mestu... Mislim da je to najprirodnije nije meni federer ubio majku da ga mrzim toliko i pravdam novaka pisuci razne statistike tipa 27 23, 18 grend slemova 310 nedelja idi bre vise ko da imaju po 100 godina a ne jos aktivnu karijeru... brojke same za sebe govore i kad zavrse karijere tada ce se podvuci crta i reci novak je najbolji. do tad gledajte tenis uzivajte dosta je vise ovih istih komentara i uporedjivanja. Uzivajte ljudi. Sportski pozdrav.
G

GOAT je Srbin

pre oko 3 godine

Nije jedan od najboljih, nego najbolji. Pogotovo bolji od tebe. I ovo, zavisi kakav je kome dan. Izgleda da je Noletu češće dan jer ima 27-23, tj 13-6 u finalima, tj 11-6 u mečevima na GS turnirima. Do pre godinu dana je pričao niko mi nije do kolena, ja sam GOAT, a sada kada je shvatio da su ga i Nole i Rafa obišli po svim parametrima menja priču kao slično je to sve, nezahvalno je pričati o tome. Kuš tamo.