Komentari na vest

Federer uznemiren: Kao da je najvažnije ko ima najviše grend slem titula...

rty

pre gotovo 3 godine

Nista posto je razlika u broju atp titula 16, uzece Djokovic 20 do kraja karijere. Samo da osvoji ova dva slema pa da podeblja dogodine u Australiji i na Wimbldonu. Ostatak sezone serija 250 i da pokusa da pojuri Rodju jer je u seriji 250 nenadmasan.
D

Del.p

pre gotovo 3 godine

2x godišnje Beograd i još koji i to je sredjeno
J

JT

pre gotovo 3 godine

Pa, do skoro mu je to bilo jedino vazno, jer je samo tu bio bolji od Nadala i Djokovica. Uskoro nece ni u jednoj kategoriji.
ž

žare11

pre gotovo 3 godine

najvažnije je što više puta osvojiti turnir u bazelu!
d

dugii

pre gotovo 3 godine

Ne,nije bitan broj slemova gospodine Fed.Važna je ljepota u igri.
m

mikan_zec

pre gotovo 3 godine

Ima vas masu kvazi strucnjaka, koji su poceli da prate tenis.kad se Nole pojavio. Nole ce ga prestici i biti najbolji svih vremena, ali pricati o ljepoti Federeru, koji je igrao jedno sedam, osam god.prije Noleta, bez da se oznoji, takav je utisak ostavljao, je bas lupetanje. Dje ste bili da pratite tenis kad je Tipsa igrao za opstanak u trecoj evro africkoj diviziji, protiv Poljske? Sad ste svi eksperti i ljubitelji tenisa.
A

AntiplasticaR

pre gotovo 3 godine

Tenis nije balet, tenis nije slikarstvo. Rezultati su ti koji su gledaju i to vazi za sve sportove. Lepota dobro dodje ali nije najbitniji faktor.
N

Nole7Delija

pre gotovo 3 godine

Ali kako ga nije sramota. Znaci neverujem. Al drago sto je ovo rekao zbog ovih nasih "kulturnih" sto ga silje na doticnog "gospodina"...
S

Sashki85

pre gotovo 3 godine

Ma daj, kao da se igra fudbal samo radi trofeja. Haha šta izjavi čovek. Umesto da se penzionisao kao pravi šampion, on gura i dalje kako bi osvojio neki slem. Bolje bi mu bilo da ga djokovic prestige kad je I penziji, nego kad je i dalje aktivan.
Z

Zmi Zmi

pre gotovo 3 godine

Ljudi, ko ce pobediti Noleta na travi, a tek na betonu? Moze samo jedan covek: on sam sebe, ali izgleda da su ta vremena prosla. GOAT, sa onom najdebljom i najvecom tackom na kraju.
p

pivljanin

pre gotovo 3 godine

Ne brini se Rođo. Ti nećeš biti taj sa najviše GS titula. Ispred tebe biće i Novak i Nadal. Inače seti se kada si osvajao GS protiv Gonzalesa, Safina, Rodika, Hjuita, Čilića, Filipusisa, Soderlinga... Uz to sjajno si iskoristio 2017-18 kada su i Novak i Nadal bili povređeni pa natrpao još tri GS-a.
T

Tek ce da ti bude zao

pre gotovo 3 godine

Neka Nole osvoji jos tri vimbldona pa da polegamo.
J

Joooj klintone

pre gotovo 3 godine

Haha pa zasto onda jos igras deko? Bilo ti vazno da oboris rekord Pit Samprasa pa i Noletu je vazno da ostavi tebe iza ledja u cemu je problem? Koje gospodstvo i lepo ponasanje, o cemu vi pisete? Pa covek je toliko puta pokazivao frustracije, ne ume ni da se nasmeje kako treba o cemu pricamo, jeste igracina nema price ali je nabedjen i krivo mu je sto nece biti najveci i nemoze to da podnese i kraj, od 2011 do danas Novak je upisao 18 gren slemova on i Rafa zajedno 15, cista dominacija koja ce se nastaviti.
G

Gost Pele

pre gotovo 3 godine

Oduvek sam znao da je dvoličan, evo dokaza.
D

Delija penzioner

pre gotovo 3 godine

Eto sad kad nisi prvi , nije važno ni ko je prvi ni koliko ima osvojenih turnira , ni lista ni bodovi i to isto je nebitno , ma da imaš pravo koga briga za tenis , hahahaha......
B

Bnm

pre gotovo 3 godine

Eto bices prvi za jedno 3 meseca, ali u kategoriji najstariji igrac na atp... samo ce ti to ostati jer si nevidjeni dzukac!!!
p

plavac

pre gotovo 3 godine

kmeeeeeee
G

Gost 91

pre gotovo 3 godine

Sto si bre sedeo na ladan beton......!!!!!!??????????
r

rimtuti

pre gotovo 3 godine

uznemirenko, smiri se, dobices titulu GOATBNDJT21, najbolji igrac svih vremena dok Novak Djokovic nije napunio 21 godinu ;D
K

Keket

pre gotovo 3 godine

Haha legenda, zamisljam ga kako pretura po starim prasnjavim kutijama sa peharima pa gleda sta mu je ostalo, hmmm...pa cekaj ja imam najvise osvojenih turnira, zasto bi se gledali samo grend slemovi? Sad ce i zapadni mediji to da pocnu da potenciraju. Mada kazem ja, novak nikad nece biti proglasen za najboljeg svih vremena, ako ih bude presisao sa gs titulama, cak i ako dogura do 25 tad ce biti prica o najvecoj trojici i ostace samo deo najvece trojike
G

Gostzzz

pre gotovo 3 godine

Nece, koliko god ih gurali uvek ce biti postavljano pitanje o broju titula i broju nedelja na prvom mestu, mozda je on igrao lepsi tenis za oko i imao vise navijaca ali broje se titule na kraju, to je valjda i smisao bavljenja sportom.
M

Mikri

pre gotovo 3 godine

Ne baka vazno je da se zvizdi svuda djokovicu, vazno je da ga vi ne podnosite...vazno je da si ti bio najbolji...samo jbg sad se promenilo to sta je vazno, a vazno je da je smece kao ti presisao djokovic.
s

smrda

pre gotovo 3 godine

Glavna je poenta što se on naotimao grand slamova dok Nadal i Novak nisu došli, uhvatio je period između Agasija i Samprasa i Nadala i Novaka gde je dominirao.Glavni protivnici mu bili Safin,Hjuit i Rodik.Tu se naotimao titula, broja nedelja na prvom mestu i ostalih rekorda.Ne zelim da mu osporim, imao je dobre momente i dok su Nadal i Novak bili u zenitu, ali su pre svega Novak, pa i Nadal digli tenis na visi nivo.Obojica su mnogo iznad njega
@

@Smrda

pre gotovo 3 godine

Rodik i Marej su mu bili prvi konkurenti. Novaka je u GS finalu dobio JEDAN PUT. Pre 13 godina. HAHAHAHA.
S

Smrda@

pre gotovo 3 godine

Jos da Novak nije imao problem sa boljkom na pocetku karijere ovaj bi mu davno gledao u ledja, plus napravio je gresku sto je angazovao narkomana Agasija za trenera to mu nije trebalo jer ga je namerno unazadio, ali ce zato i Steficin rekord da padne.
b

bgcz

pre gotovo 3 godine

Slično ovako ovi sto ne plaćaju porez, skandiraju Novaku za porez. Federer ne bi više da se broje nedelje na prvom mestu, pa međusobni skor, pa nisu bitni grand slamovi, najbitniji je broj titula u Bazelu. Ovi tako broj posed lopte, broj poena domaćih vs. Broj poena stranaca, šuteve u okvir, pa je sad aktuelan posed lopte. Dodao bih i ''visinu trave na Vimbldonu'' :D
B

Briši

pre gotovo 3 godine

U penziju.
G

Gagi197

pre gotovo 3 godine

Reci gospodsko ponasanje i Federer ne idu u istu recenicu...osim ako recenica ne ide ovako:Federer nema gospodsko ponasanje
M

M17

pre gotovo 3 godine

A ko ima? Djokovic koji lomi rekete, napucava sudije, psuje se sa publikom i protivnicima, suta reklame itd?
G

Gagi197

pre gotovo 3 godine

Citaj...Federer
B

Borky

pre gotovo 3 godine

Doneklen je u pravu. Jeste malo glupo da se sve ostalo nipodistava a samo gs da se isticu i uzimaju kao merodavno. Medjutim ne lezi vraze bas zbog Federera je zapadna masinerija to istakla kao jedino merilo. Kao sto stara narodna poslovica kaze: "ko se maca hvata od maca i strada". Nista ostaju ti Hale i Bazel a ako ne budete dobri eto Noleta da i tu obori tvoje rekorde.
Г

Гост

pre gotovo 3 godine

Већ видим шта ће да рекламира кад више буде завршио са Ролексом. Биће заштитно лице папирних марамица, а богами и пелена!
F

Filip92

pre gotovo 3 godine

Ovog matorog će srčka da strefi kad Nole uzme naredni Gren Slem. A uostalom ni ne čudi što je ovako isfrustriran, odavno je Nole krenuo da mu deli lekcije u tenisu. Nadam se da ćemo imati priliku da na Vimbldonu gledamo poslednji put kako će da opere matorog..
M

Miskoo21

pre gotovo 3 godine

U pravu je on da je ludilo oko gren slemova otislo predaleko. Apsolutno. Ali otislo je pumpanjem onih medija koji pumpaju njega. Jer je u tom momentu on bio najbolji u tom segmentu. Ali ne treba da se sekira, sad kad ga Novak prestigne onda ce krenuti propaganda da je najvaznije koliko imas ukupno titula. Broj GS ce biti nebitan, napumpace se nova prica. Jer to je jos jedan jedini bitan segment u kome Federer vodi u odnosu na Djokovica i Nadala. Medjusobni skor u zescem minusu, broj GS uskoro takodje, da ne pricamo o masters turnirima, broj nedelja na vrhu i ostalom. Iz intervjua se jasno vidi da je njegova zelja da se smatra da je najbitnije ko ima najveci ukupan broj osvojenih ATP turnira. I to ce sigurno biti naredna prica. Jedino se slazem sa njim da je ova propaganda oko broja GS totalno smesna i neverovatno koliko su se ljudi napalili oko toga. Samo sto ja kazem iskreno, a on iz namere da omalovazava i progura novu pricu koja njega istice kao najboljeg. A nije. Nije bolji od Novaka, nije ni od Rafe, a realno ni od Bjorna Borga, koji da je znao da ce rekordi biti toliko bitni sigurno se ne bi povukao sa samo 28 godina. Vec tad je imao 11 grend slemova u mnogo jacoj konkurenciji od one koju je Rodzer imao pre dolaska Novaka i Rafe.
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

Razbio bi ga i Sampras. Štefan Edberg i Boris Beker bi mu pravili probleme. Nike je jednostavno u njega uložio sve i Novak ih je opelješio. Kraj balade.
M

MacVilander

pre gotovo 3 godine

samo je vazno da smo zivi i zdravi 🤣
G

Gost1102

pre gotovo 3 godine

vamos NOLE SRBIJANOS!!!!
Z

Zulu

pre gotovo 3 godine

Isfrustrirani mali čovek koji može da zahvali fortuni što ga ranije nisu dohvatili Nadal i Nole. Ovako će ostati upamćen kao treći najbolji igrač open ere i ubedljivo najbolji Švajcarac. Kme kme kme...
P

Popppaa

pre gotovo 3 godine

Jeste, tebi je važno koliko si zaradio, a nekom je malo stalo i do slave, sporta i onog zbog čega navijači dolaze da gledaju.
N

No 1

pre gotovo 3 godine

Po čemu ste vi ovde zaključili da je čovek uznemiren?????
h

heheh51

pre gotovo 3 godine

Ma sve je ok brt, lagano. XAXAAXAXAX
S

Srpski samuraj

pre gotovo 3 godine

Po tebi!
N

No 1

pre gotovo 3 godine

Hahahha ma ložim vas, napržio se ko prženica
d

d.g.

pre gotovo 3 godine

Pa dobro reci sta je bitno da i to obori Nole.
n

niszvezda

pre gotovo 3 godine

Visina ugovora sa Nike-om i Rolexom...samo što ti smradovi neće da menjaju zaštitno lice dok god ovaj metuzalem ne ode u penziju...
S

Sherlocked

pre gotovo 3 godine

Eeee bednice. Ovo je isto kao kad nekog tipa otkaci dobra riba , a on kaze ma odjebao sam je ne zanima me.
G

Gost iz Draznja

pre gotovo 3 godine

Nole ako čitaš ovo molim te za sve nas ovde sa sajta osvoji bar 30 GS u inat svima koji te mrze.
Ч

Чика Веља

pre gotovo 3 godine

Госпођо, шминка вам се мало узје*ала...
A

Allianz

pre gotovo 3 godine

Ma kakve titule, ko to još gleda🤣🤣🤣🤣🤣🤣
М

Мићана

pre gotovo 3 godine

Ђоковићев 21.гренд слем ће бити,када ,,до'вати" Мирку.Само се чувај,биће то до краја лета!!!!
a

arroyo

pre gotovo 3 godine

sigurno sigurno evo ne moze da spava koliko se uznemirio. Nolobotovi smirite malo dozivljaj
R

Rryu

pre gotovo 3 godine

Kada je isla himna Srbije u sred Pariza ti si plakao od muke. Sad zamisli na trenutan izadji iz svoje glave i samo zamisli koliki si bilde.
f

fan

pre gotovo 3 godine

No1e 🐐!
9

951357

pre gotovo 3 godine

Kiselo grozdje...
0

0211

pre gotovo 3 godine

Dobro bre, evo će kažemo Noletu da ga izvadi. Hahahahhahah
G

Gost jesam

pre gotovo 3 godine

Ali što je nahvalio Novaka! "Imao je par dobrih poteza i protiv Nadala"!? Nemoj više da ga hvališ,molim te!
G

Gost392939e9

pre gotovo 3 godine

Komentariše najboljeg u istoriji tenisa tamo neki kvazi teniser koji je trofeje osvajao dok Đoković i Nadal nisu počeli da igraju. Čovek osvajao trofeje dok su mu protivnici bili Rodick i Nadbaldian
c

cirkus

pre gotovo 3 godine

sve sve, al federera nazva kvazi teniserom, bolje cuti ako nemas nista pametno da kazes..
G

Gostfldlsms

pre gotovo 3 godine

Vidi se da ne znas nista o tenisu ovaj čovek je bio teniser dok novak i rafa nisu počeli da ga blago rečeno ponižavaju
M

M17

pre gotovo 3 godine

A Nolo protiv Cicipasa, Tima itd.
A

Alex55

pre gotovo 3 godine

@M17 Koliko ja vidim Nolo je dobio Cicipasa, ili ti imaš u glavi neki drugi univerzum gde se meč završio posle 2-0? A klince poput Tima, Zvereva, Cicipasa bije redovno
@

@m17

pre gotovo 3 godine

Da al nole ima 34 godine I stariji je od cicipasa deceniju. A Federer je tukao ove drugoligase pred njihovu penziju.
7

777

pre gotovo 3 godine

A ovo je gospodin kako ga mnogi zovu. U nasem narodu ovakve zovu placi p.
D

Djooske

pre gotovo 3 godine

Davno je bilo pa ne mogu da se sjetim koji je turnir bio kada je oborio rekord po broju Grend Slemova.Na završnom obraćanju spikera bio je miran,opušten i nasmijan.Sve dok spiker nike rekao da ga je organizator častio milion franaka,čini ki se, kada je briznuo u plač od sreće.E to je slika i prilika zapadnog društva.Takođe,koliko god bih želio da im Novak poobara sve moguće rekorde u tenisu,ne znam zašto svi tako lako otpisuju Nadala...
B

Bata Kanda

pre gotovo 3 godine

.. Da je meni neko rekao da sam upravo osvojio milion nečega, druže, meni bi udarile i suze na oči, i krv na nos, i pena na usta..
S

Sherlocked

pre gotovo 3 godine

Zato sto i Nadal moze u staro gvozdje. Ne moze ni on vise fizicki da izdrzi ,a pri tom ima velikih problema sa stopalima. Da je ovo bio neki drugi GS , on ne bi ucestvovao. Nego mislio je ja sam baja ovde pa cu lako osvojiti.
D

Djooske

pre gotovo 3 godine

@Bata Kanda Ne kontaš,njemu milion legne na račun svaki mjesec u poslednjih 20 godina.I ja bih reagovao kao i ti jer sam milion vidio par puta u životu i to na filmu.Govorim o čovjeku koji ne zaslužuje da drži rekorde i o sistemu vrijednosti gdje je uspjeh isključivo vezan za dolar više...
n

nemanja1512

pre gotovo 3 godine

pa dobro nemoj brojati gs, broj medjusobne duele a da....
b

barranjacccccccccc

pre gotovo 3 godine

Sad kad sam ocelavio mogu da kazem da kosa uopste nije bitna.......
G

GagyNBGD

pre gotovo 3 godine

Napred Fedex, jos 28 pobeda, do rekorda... Tvoja kultura je daleko od Balkana. Postoje ljudi koji te postuju i u Srbiji...
7

777

pre gotovo 3 godine

Do kog rekorda? Pa sve rekorde mu Nole srusio tj nije taj jedan koji ovog odjednom ne zanima. Ovo ti gospodsko ponasanje? Pa najbitnije u tenisu su grend slem titule a ovaj gospodin kaze da ga to ne zanima jer vise ne moze da uzme ni jednu. Takodje ovaj goapodin je pobegao od Noleta sa Garosa pre par dana.
n

niszvezda

pre gotovo 3 godine

Pored GS ima 1 završni masters manje, što nije nedostižno...i 15 titula manje što je malo teže izvodljivo za (pre)stizanje... Realno, u naredne 2-3 godine, najviše 4, trebalo bi da ga sasvim pređe u svim segmentima...
N

Nole7Delija

pre gotovo 3 godine

Upravo ti se zahvaljuje i kazhe da mu je drago...Ostavio bi ti on komentar ali mu nesto baguje telefon...
G

Gost 111

pre gotovo 3 godine

Nikada gospodsko ponasanje nije imao
z

zju

pre gotovo 3 godine

Hahahahahahahaha PRPAAA
Z

Zeljko Pantici

pre gotovo 3 godine

Stari svajcarski pedjer
j

jooj

pre gotovo 3 godine

Ala, sto su se pos*ali sad svi od noleta, bilo vam je lepo do pre 3 godine. Cuti tu sedi disi ni za disi nisi
Z

ZzzRrr

pre gotovo 3 godine

Odličan igrač i isto tako loša osoba
J

Jovan 84

pre gotovo 3 godine

Jedino je sigurno da ti neces osvojiti vise nijedan.